• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

T ŞEKLİNDE RAHİM VE YUMURTALIK TEMBELLİĞİ OLANLAR ÇOCUK SAHİBİ OLAMAZ MI

Kar perisi

SABRIMA SÜKÛT EKLEDİM, TEVEKKÜLDEYİM...
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2019
2.512
7.519
78
merhaba ben 4 senelik evliyim 34 yaşındayım rahmim t şeklinde tüplerim açık ve yumurtalık tembelliği var 80 kiloyum ben asla anne olamazmıyım :(

Rahim şeklini bilmiyorum ama yumurtalık tembelliğim ve kilolarım var 2 yıllık evliyim hep cyclo progynova kullandım bu ay bal tarçın çörek otu kürünü yapıyorum ve meryem suresinin tamamını okuyorum inşallah vesilem olur da isteyen herkez içlerinde ben de kavuşuruz meleklemize allahın izniyle

Tabiki olursun canim benim rahmimde t şeklindeydi 6 yil sonra oldu evlâdım simdi yine olmuyor hayırlısı...

Kilo vermen ve iyi bir doktora gitmen lazım canım rabbim gönlüne göre versin InşAllah.
Merhaba benimde rahmim T seklinde 5 yil oldu hamile kalamdim hala kimi doktor ameliyat ol kimisi olma diyor ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum siz t iken mi hamile kaldiniz

Benin ikinci histereskopiden sonra T olduğunu öğrendim 3. Ameliyatı olucam bence ameliyat olmalısınız

Back