T seklinde rahim tup bebek mi yaptirmaliyim ?

Çok çok geçmiş olsun canım. İstanbul da olacaksan tavsiye edermisin kim?

Bulduğum iyi doktor ile telefonda görüşme şansı yakaladım ama bana biraz saçmaladı gibi geldi vazgeçtim.
Gerçekten bıraktım artık herşeyi bende T rahim hariç bir sıkıntı yok (buda hamileliğe engel değil) eşimde de sıkıntı yok. Bir sorun olsa gider savaşırdım sorun ile ama sorun yok.
Rabbim ne eylerse güzel eyler dedim ve inzivaya çekildim. Gerçekten umursamıyorum artık.
Çoğunlukla doktorlar ameliyat olma diyor, yumurtaların zarar görmesin diyor. Bıraktım bende rabbime

Bende bilmiyorum neye karar vereyim T rahim için. Şüphesiz Rabbim isteseydi normal yolla da verirdi Tabiki ama insan bir şeyde yapmak istiyor. Kaç yıldır evlisin canım yaş kaç mahzuru yoksa.. İyi doktor buldum saçmaladı derken ne dediler ki? İstanbul da hangi doktora gittin

Biz tüp bebeğe karar vermiştik aslında ama T rahim önce düzeltilmeli dedi. 2,5 yıl oldu bizim de

30 yaşındayım canım 4,5 yıldır evliyim ve 1 senedir çoçuk istiyorum. Hemen tüp yapmamız lazım diyor ben ona ameliyatı sormak istiyorum ama o hemen gel tüpe başlayalım filan dedi. Yaşım sanki çok ileri bir yaşmış gibi ne bekliyorsun filan dedi. Maddiyattı amaç belli.
Bir arkadaşın önerdiği bir doktordu zaten inan sadece telefon ile beni bu kadar itti ise yanına gitsem midem bulanırdı :)

İnan arkadaşıma sormam lazım adını bile tutmadım aklımda.

Yalnız Furkan Kayabaşoğlu diye biri var ülkede 1 numara deniyor onun için. İnstagramda da çok tatlı bir dille anlatıyor hastalarını. Biraz muayne ücreti filan fazla deniyor ama çok gitmek isterdim kendisine

Furkan kayabaşoğlu acıbadem de baya ünllülerin doktoru biliyorum kuzum. Çok pahallı olur o... Senin yaşın tüp bebek için erken bencede... Amh de sorun yok değil mi. Sanırım T rahim sıkıntısından başka birsey yok sende. Bende aynı sorun için birkaç farklı doktora göstermeyi düşünüyorum. Hatta Bi doktor randevum var tüp bebek merkezinde bakalım o ne diyecek? Eşim de artık zaman kaybetmek istemiyor.

Aslında ankarada zahide küçük diye bir doktor var ah aynı şehirde olmayı çok isterdim.

Hakkında hayırlısı canım. Hiç bir hormon ve değerimde sıkıntı yok aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…