T seklinde rahim tup bebek mi yaptirmaliyim ?

Siz istanbuldaysanız tam prof ercan baştu nun hasta profilisiniz değerlendirin derim

Histeroskopi sonrasi hemen tup bebek islemlerine baslanilmiyor sanirim bazi yerlerde islem sonrasi tekrar hsg yapildigini okudum. Sizde boyle bir durum oldumu yoksa hemen tup bebege mi baslandi . birde histeroskopi islemini adet bitimi mi oldunuz?

Histeroskopi sonrasi hemen tup bebek islemlerine baslanilmiyor sanirim bazi yerlerde islem sonrasi tekrar hsg yapildigini okudum. Sizde boyle bir durum oldumu yoksa hemen tup bebege mi baslandi . birde histeroskopi islemini adet bitimi mi oldunuz?
Aynen öyle. Benim önce ilaçlarla olgunlaştırma yapılıp yumurtalarım toplantı. Sonraki ay adetimim 7. Günü histereskopi yapıldı. Şubatta tekrar hsg görmek istiyorum dedi doktorum. Mart ayında kısmetse transfer olacak. Süreç bu şekilde biraz uzadı ama en sağlıklısı nasılsa öyle olsun dedim

Yaaa üzüldüm, çok geçmiş olsun. Ben de aynı durumu yaşadım, sizi anlayabiliyorum. İnşallah öncelikle siz sağlıkla atlatabilirsiniz, sonra da kucağınıza bebeğinizi alabilirsiniz. Bunlar hep stres ama yine de şükürler olsun ki tedavisi vs mümkün olan stresler. Gönlünüzü ferah tutun...

Amin canım Allah razı olsun, bugün kanamam başladı. çok şükür tedavisi mümkün olan rahatsızlığımız var Allah beterinden korusun inşallah sağlıkla sihhatla evlatlarımıza kavuşuruz.

Reglimin 2. günü gitmeyi planlıyorum tüm testlerime orda yeniden bakılsın istiyorum. Ocak sonuna doğru giderim sanırım.
Gitmeden 1 hafta önce tam kan sayımı baktıracağım Sağlık ocağında, onlarda elimizde olsun.

Şuan tüm ilaç kullanımını bıraktım folik asitte dahil, Bulat Bey ile sıfırdan başlamak istiyorum. Bu son 1 yılı yaşanmamış gibi davranacağım yani :)

Bende tedavi görüyorum ama tüp bebek iğnelerinin hiç bi yan etkisni görmedim iğneyi yaparken yanma okuyor o da hemen geçiyor kişiden kişiye değişiyor galiba etkileri. Bende t rahim ve perdeden dolayı histeroskopi oldum 45 dk sürmüş sonrasında biraz kanama dışında ağrım falan yoktu aynı gün taburcu oldum

Adınıza çok sevindim yeni başlangıçlar hayırlarla sonuçlansın inşallah Rabbim gönlümüzden geçen dualarınızı isteklerinizi kabul etsin bizleride durumunuzdan habersiz bırakmayın bilgilerinize ihtiyacımız var güzel şeyler duymak bizi çok rahatlatıyor bi umut kapısı daha açılıyor :)

aaa ciddi misiniz? peki histeroskopi sonrası spiral takılıyormuş yeniden yapışma ömlenmek için 1 ay kadar kalıyormuş doğru mu bu? Ara ara rahim kasılmaları oluyormuş ameliyat sonrası diyorlar tecrübelerinizi söyler misiniz?

İnşallah güzel haberler verebiliriz her birimiz... Ocak sonu bir gelsin hemen gideceğim. 15 gün öncesinden alınabiliyormuş randevu. beklemedeyim o sebebp ile

Yok bana takılmadı spiral operasyon sonrası bir takım ilaç kullandım ama yapışıklık olmadı ve ertesi gün işe gittim kasılma falanda olmadı çok rahattım

Cnm hayırlı akşamlar histeroskopi kaç liraya yapıldı

Bugün uzun süredir gitmek istediğim tüp bebek uzmanı yard. doçent ile telefonda görüşme şansı yakaladım kızlar. Kendisine durumumdan bahsettim. 1 senedir korunmadığım halde (eşimde de bende herhangi bir başka sorun yok) hamile kalamamamın ciddi bir durum olduğunu ancak T Rahim için ameliyat önermediğini, rahme yapılan her müdahalenin yumurtalara ciddi zarar verdiği hatta yumurta kayıplarına neden olduğunu, kolay kolay karar verdiği bir ameliyat olmadığını bildirdi. Hatta başka bir yerde de kimseye ciddi bir şekil bozukuğu yok ise önermediğini söyledi.
Direkt tüp bebek önerdi. Direkt tüp bebek önermesi her ne kadar ticari gibi gelse de kafa karışıklığım 2 ye katlandı diyebilirim.

Ameliyat olup olmama konusunda ciddi anlamda kafam bulandı şuan

Son düzenleme:
Allahım o kadar zor bi karar ki hergün biseyler duyup öğreniyorum tamamen kafa karışıklığı inşallah sağlıklı güzel sonuçlar alırsınız. Benimde genetik sonuçlar çıktıktan sonra tekrara doktorla görüşeceğim ameliyat için.

Çok çok geçmiş olsun canım. İstanbul da olacaksan tavsiye edermisin kim?

Yok bana takılmadı spiral operasyon sonrası bir takım ilaç kullandım ama yapışıklık olmadı ve ertesi gün işe gittim kasılma falanda olmadı çok rahattım
Çok geçmiş olsun canım. İstanbul da olduysan kim oldugunu öğrenebilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…