T Rahim ve Düşük Konusu

Konuyu ve yorumları okudum. 8 mm ile gebelik olabilir hormonlar desteklerler. Alt sınır 7 mm en iyi 14 mm. Bende 6.5 mm oluyor en fazla ilaçla bile. Yapısal olarak böyle. Eğer seninde Yapısal ise ilaçla da yükselmiyor. Ama 4mm ile bile canlı doğum yapan var makalelerde.Dr um 6 mm ile var moralini bozma dedi. T rahimi tüp bebekte düşük olması diye 1 sene önce oldum. Operasyonda izleyebilirsin rahmin içine müdahale yok o yüzden inceliği sebep olmaz. Kürtaj gibi içe olan müdahale yapışıklık incelik yapıyor. Sizde yapışıklık varsa ya da iyi biri düzgün kürtaj yapmadıysa olmuş olabilir. T rahimde dışarıdan traşlayarak genişletiliyor. Sebep bulunamaıyorsa füşüklerin sebebi t rahim diyor Drlar. Bu konuda çocuk istiyorum dayanışma derneğinin youtube daki canlı Dr sohbetlerini dinle. Orda anlatıyorlar tek tek. Eğer bir kadın t rahim varsa düşükleri oluyorsa bu operasyondan sonra düzelebiliyor yapmakta fayda var diyorlar. İşinin ehli tecrübeli birinin yapması lazım. Bende tutunma olmadı. Araştırmalarım sonucu ben şişli memorial karar verdim. Sende sıkı araştırıp görüşmeler yaparak içene sinene karar ver.
Çok güzel yazmışsınız, bende Memorial da tedaviye başladım n’aptınız siz histeroskopi ve tüp bebek mi ? Yazarsanız çok sevinirim.

X