Cilt Bakımı Ürünleri T Bölgesi için temizleme bant ?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Rana_Yurdanur

Sevgi ispat ister
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2008
168
0
Bu T Bölge temizleme bantları bi işe yarıyor mu ?
Yarıyorsa hangi markanınkini önerirsiniz ? Niveanın var ama bilmem ki bi işe yarıyor mudur ?

ben bazen niveanınkini kullanıyorum. fena değil cnm ama hepsini almıyor siyah noktaların yine de...

bir kere kuzenleriminkini denemiştim ben de işe yaramıştı, onlar bile şaştı kaldı....ama ben bu durumu onların siyah noktalarıyla çok fazla uğraşmalarına bağlamıştım.....o kadar çok takmışlardı ki, olmayan noktaları almaya çalışıyorlardı, ben de vardı işe yaramıştı,o zaman ergendim ama....şimdisiyah nokta falan yok, çünkü düzenli olarak temizliyorum cildimi...jel ve tonik yardımıyla, cildini temiz tutarsan banda gerek kalmaz diye düşünüyorum

evet baya çıkarıyor niveanın bantları ben 2gün üst üste uyguladım yani ilk gün çıkmayanlar 2 uygulayışımda baya çıktılar.ama belli bi süre sonra yine çıkıyorlar.):

kızlar yaa bi şey sorucam bilmiyorum ama napim
T noktası ne demek :uhm:

:1hug:
canım T noktası değil, T bölgesi.
yani, yüzde, alın ve burnun tamamından oluşan, yüzün diğer bölgelerine oranla daha yağlı olan kısmı =)
bu bölgesi daha yağlı olanların cildi karma kabul edilir ya, o işte =)) hihoyyyt

Ben niveanın bandını kullanıyorum hafta bir 2 gün falan görünmüyolar ama sonra yine çıkıyolar.Düzenli temizliyorumda cildimi ama olmuyor bi türlü kurtulamadım şu siyah noktalardan.

hakkaten bu kadar etkilimi yaa , durun bide bende deniim bari:uhm:
açıkcası biraz fasa fiso geliyodu bu bantlar bana :smiley-cool:

Bu T Bölge temizleme bantları bi işe yarıyor mu ?
Yarıyorsa hangi markanınkini önerirsiniz ? Niveanın var ama bilmem ki bi işe yarıyor mudur ?

ranacığım niveanın temizleme bantları işe yarıyor.
ama en iyi sonucu banyodan çıktıkdan sonra(sıcak suda cilt yumuşadığı için) peeling yaptıktan sonra alırsın.
ama bunu ayda 1 defa yapsan yeter
fazla yaparsan bu defa açılan gözeneği nasıl toparlayacaksın?:uhm:
en iyisi sen cildini temiz tut..yerimseniben

ben de niveanınkini kullanıyorum kullandığım zaman gerçekten işe yarıyor siyah noktaları temizliyor arada bir yapmak lazım :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…