varya alem çatlasın diyorum kız gelde az kedi gibi sana sürtüneyimde azim gecsinsen şişkoykende çok tatlıymışsın kız ama şimdide tam çıtırsın valla bende zayıflayamaya calışıyorum kondisyon bisikletine yarım saat biniyorum ardından 15 dk normal mekik bisiklet çevirme felan ondan sonra tvistir sonra üstüne birde açıp oynuyorum terli terli birde ev temizliği sudan çıkmış gibi olyorum sonrada duuşşş sıkışaltığımı hissediyorum zaten en korktuğumda sarkıntılar olması neyse elimden geldiği kadar hareket yapyorum
tebrik ederim arkadsım paylaşaımın için saol en azından bana örnek oldun tabi diğer kilo veripte burada basarı öyküsünü paylaşanlarda
hadi kendine cici bak canım
özel mesaj atmam için mesaj sayımın 100 olması lazımmış sanırım. /: resimlerimi link haline getirdim buraya yazıcam mecbur, umarım bir sorun olmaz.
bu benim 95 kiloluk halim. :)
rejime başladıktan 4 ay sonra ki halim;
bu da 55 kiloya düştüğüm senenin yaz ayı yani hemen hemen 1 yıl sonra yaz;
bu resimde bir kaç gün önce çekildiğim bir resim, yüzüm gözüküyor sadece ama nasıl inceldiğini siz fark edin;
şuan 60 kiloyum ve çok şükür olsun zayıflamışım diyorum, eski halimi gördükçe kendime şaşırıyorum bu ben miyim diye. kiloluyken çok fazla resim çekilmeyi sevmediğim için bir tek bu resmim var şimdi, bunu da tesadüfen buldum. allah'm tekrar o günleri göstermesin diyorum. yapmanız gereken biraz sabretmek, ilk zamanlar ben hiç kilo vermedim mesela bunun içinde çok ümitsizliğe kapıldım ama sonrasında birden verdim kiloları. ilk bir ay allahım bu kadar aç kalıyorum ama neden zayıflamıyorum yoksa obezlik kaderim mi diye çok ağladığım oldu. zamanla herşey yapmanız sabretmek ve kendinize güvenmeniz. umarım istediğiniz kiloyu elde edersiniz. başka yardımcı olabiliceğim bir durum olursa sorun mutlaka elimden geldiğince yardımcı olurum.
canı gönülden çok tebrik ediyorum bende malesef 18 yaşında ve 90 kiloyum gerçekten kilo herzaman zor birşey ama bu yaşlarda daha da zor,okula gidesim gelmiyo,fotoğraflara bakmak istemiyorum artık,hergün başlaya boza daha da çok kilo aldım,inşallah başarından ders çıkarıp bende senin gibi büyük bi başarı elde ederim,tekrar çok çok tebrikler:))
Resimlere baktıkça bakıyorum şok oldum yani bu kız aynı kızmı diye.Maşallah.Bu arada kızıl saç daha çok yakşmış sana tam bir genç havası vermiş tatlım. :)
Maşallah sakın eski kilona dönme artık sende nasıl beslenmen gerektiğini öğrenmişsin.O kiloya istesende dönemezsn bence.Allah nazarlardan saklasın çok güzel bir genç kız olmşsn.Eski halin neymiş öyle yaaa.
Şuan gerçekten şoktayım
İnanılmaz bir başarı gönülden tebrik ediyorum seni
Bunu herkez başaramaz
Çok çok çok büyük bir örneksin sen
Kilo problemim benimde var
Son zamanlarda o kadar çok kilo aldım ki nişanlımın asker dönüşü noldu sana tosun gibi olmuşsun demesiyle çark etti
9 şubatta diyete başladım ve şuan 3 kilo verdim
Aynaya bakmak istemiyorum
Başaramayacağımı düşünüyordum açıkcası
Ta ki seni görene kadar
Sen başardıysan bende başarabilirim
Çok büyük bir moral oldu bu benim için
Umarım bende ideal kiloma ulaşıp böyle senin gibi yazabilirim
heralde çağımızın en büyük sorunlarından olsa gerek herşey önce beni ye diyor daha sonra ise düşündürüyor :)
yuuuhhh o nee
sanki bir afet yutmuşsunda sonra da onu çıkarmışsın gibi.
içinden ne güzel bi kız çıkmış öyle.bravo valla
ay çok sağolun, çok teşekkür ediyorum. artık bilinçli tüketiciyim ben, darısı kilo vermek isteyenlerin başına inşallah. tekrar tekrar sağolun, çok teşekkür ederim.
maaşallah diyorum sölicek söz bulamıyorum hem çok güzelbir bayansın
tebrik ederim canm mükemmel değişim şaşırdımmmmm azim geldiii
çok iyi vermişsin fotolarına baktığımda cidden ağzım açıkkaldı.. ohaaaRİKA falan dedim hatta eşimede gösterdim bak diyeberaber şaşırdık.. benimde yaklaşık bir 10 kilo fazlam var aslında göbeğim ve belimde var diğer yerlerimde ciddi bi kilo yok 10 kiloorda toplanmışş sigarayı bıraktıgımda aldım 7 ayda bu kiloları sonra başladım ama birdaha veremiyorum... bana da yardım et destek ol ne yapmam lazım nasıl yapmam lazım ne yemem ne yememem lazım bunalrı söyle ben uygulamaya başlıcam çarşamba diyete gircektim senin dediğin şekilde yapayım...
Tebrik ederim mükemmel olmuşsun
Bende böyle başarıları gördükçe kilo vermeye karar verdim 10 kilo fazlam var ama 1 aydır uğraşıyorum biraz verdim
Ayrıca hiç sarkma olmamış çok güzel gözüküyor gerçekten tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?