canım tebrik ederim.gerçekten hayran kaldım.rejime başlayınca onca zaman tartılmadın mı?
öncelikle başın sağolsun canım
ve harika görünüyosun,tebrik ederim:) bende doğum kilolarımı atmak derdindeyim,biz de başarırız inş. senin gibi. boyun kaç bu arada?çok hoş olmuşsun:)
bu benim 95 kiloluk halim. :)
rejime
bu da 55 kiloya düştüğüm senenin yaz ayı yani hemen hemen 1 yıl sonra yaz;
2 resimi yanyana koysalar ve deseler kı ıkısıde szq ; hadı be derim ..
fıstık olmuşsun fıstık ..
şaşırdım ya bukadarını beklemıyordum.. canı gönulden tebrık edıyorum canım helal olsun sana
hıkayenın bır kısmı benım hayatımla benzer aslında kendımı gorur gb oldum ..
ama ben hala 70'lerdeyım bir düşemedim 60'lara ..
Canım seni azminden dolayı tebrik ediyorum ben 5 kilo vereyim diye kaç aydır uğraşıyorum seni görünce utandım iradesizliğimden bravo valla bu arada kilo verince tüm güzelliğin ortaya çıkmış özgüvenin bakışlarına yansımış valla hep böyle kal 41 kere maşallah
2 resimi yanyana koysalar ve deseler kı ıkısıde szq ; hadı be derim ..
fıstık olmuşsun fıstık ..
şaşırdım ya bukadarını beklemıyordum.. canı gönulden tebrık edıyorum canım helal olsun sana
hıkayenın bır kısmı benım hayatımla benzer aslında kendımı gorur gb oldum ..
ama ben hala 70'lerdeyım bir düşemedim 60'lara ..
ah utanırım çok ama çok sağolun. :)inşallah siz de en kısa zaman da arzu ettiğiniz kilo da olursunuz. kendimizden başkasını kafaya takmamak lazımmış bunu anladım ben, siz de bir kardeş tavsiyesi olarak görün ve öyle yapın. bırakın ne oluyorsa olsun. kafamıza takınca olan bize oluyor. stres sıkıntı derken bakıyoruz 100lerdeyiz. allah'ım tekrar yaşatmasın o günleri.
canım resimlerine bakınca inanamadım,zayıflamak bir insanın yüz ifadesini ancak bu kadar değiştirebilir ya?hem tarzını da değiştirmişsin süper olmuş gerçekten.şimdi senle dalga gecen kendini bilmezler,özellikle de bayanlar dönüp de aynaya baksınlar böyle başarı hikayelerini okudukça azmim artıyo gerçekten.ama sen iyi kilo vermişsin,ayda ortalama 5 kilo falan vermişsin,inşallah biz de basarırız canım ya
canim oncelikle azminden dolayi seni tebrik ederim.. hayat malesef acimasiz ama sen hayatin acimasizligina karsi vermen gereken en guzel savasi verip onun sana hukmetmesine izin vermemissin asil guzel olanda bu bu senin icin yeni bir baslangic olmustur eminim kilo verme basarinin hayatinin her alanini etkileyecegini unutma ......harikasin hep boyle guzel ve azimli kal canim
Canım tebriklerrben 70-79 topiqinin kaptanıyım arkadaşlarımla beraber hedef kilomuza ulaşma gayreti içindeyiz harika bir gurubum var hep beraber aile gibi güle oynaya kilo veriyoruz birlikten kuvvet doqar ilkesiyle dahada kenetleniyoruz sen bunu tek başına başrmışsın bunun için seni ayrıca tebrik ederim onlar bnm çocuklarım gibiler kilo verdiklerini gördükçe onlarla gurur duyuyorum inşallah her birimiz gün gelicek senin gibi başarı hikayelerimizi bizlerde yazıcaz sevgiyle kal cnm..
çok sağolun, çok çok teşekkür ediyorum. birlik beraberlik gerçekten çok önemli, elimden gelen bir şey olursa bende seve seve yardımcı olurum. hepimiz kendimizi iyi hissedelim yeter ki. tüm kalbimle söylüyorum bizler herşeyin en iyisine layığız.
çok çok teşekkür ederim, sağolun. umarım hayırlısıyla doğumunuzu yaparsınız ve aramıza bir melek daha katarsınız. :) tabi elimden geldiğince her konuda yardımcı olmaya çalışırım.
szgcim canim okudum hayran kaldim aferin kiz sana nekadan güzelmi$sin yavrum sen
bende insallah 60lara düserim baska istegimyok ve sonra bana laf sokanlardan intikam alicam zuahhaha
diger arkadaslarima sesLeniyorum kg vermeleri 1hafta 10gün veya 20durdu diyenLer ben
tam 4ay 1gr veremedim! o yüzden PES ETMEK YOK
tam 4 ay sonra tekrar vermeye basladim sabahki kg 86:)
canım cok tebrik ederim seni tam anlamıyla müthişsin.darısı bizlere olsun irade biraz zayıf ama birde benim korkum kılo versem bıle sürekli koruyamayacagımı düşünmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?