- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.968
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi incitanemtuana
-
ayyyy canım benim çok duygulandım inanki okurken. çok teşekkür ederim. annemi kardeşimi topladım hep yazını göstermeye. annemde çok teşekkür ediyo. yerim sizi ben. seviyorum hepinizi beee
işte damadımız böyle romantikse
verdik kızımızı
allah tamamına erdirsin
hep mutlu olun
süperr yaa cnmm
çok sevindim ve duygulandım okurken tamayım
ayrıca incinin inceliği de tartışılmaz tabiii
allahım yüzünü hep güldürsün
en kötü gününün böyle olsun inşşş
mutluluklar yakanı hiç bırakmasın canım
teşekkür ederim canımın içi.
arkasınıda görceksiniz. söz, nişan, düğün derken herbişeyimi paylaşciiiiimŞeniz
teşekkür ederim tatlı nazar boncuğum benim.
evet inci bi harika yaa. nasıl mutlu etti beni anlatamam.
amin cnm cümlemizin inşallahŞeniz
canım ya seni tebrik ediyorum bitanem....Rabbim tamamına erdirsin inş....
valla kutluyorum eniştemizi ne güzel bir evlenme teklifi yapmış helal olsun....
çok güzel bir sürpriz hazırlamış sana inş bu mutluluğun ömür boyu sürer canım.......opuyorumnanaktan
İNCİTANEM canım arkadaşım senin bu sürprizlerin jestlerin beni mest ediyo canım benim ....
düşünceli arkadaşım ne güzel düşünmüşsün ...kk nın iyilik meleği....opuyorumnanaktan
Maşallah Allah hep mutlu etsin sizi canım.İncitanemtuana senin de ellerine sağlık.Çok güzel bir teklif....
tmyy allah nazardan saklsın canımallah daim etsin mutluluğunuzu:asigim:
amin. çok teşekkür ederimçok hoş ya allah tamamına erdirsin inşalllah bir ömür boyu mutlu olursunuz.ayrıca çok romantik bi teklif olmuş.gözünede geçmiş olsun dielim...
canım benim allah mutluluğunuzu daim etsin......allah bir yastıkta kocatsın..ŞenizŞenizŞeniz
Tmmy canım hayırlı olsun çok sevindim senin adına canım eeeeeeeee artık seni istemek için kk'dan onay çıkması gerekiyor biz öle kolay kolay kız vermeyiz tabi.
İnşallah çok mutlu olursun bitanem herşey gönlünce olsun kaydirigubbakcemile3
güzel bir sürpriz, devamı da gelir inanıyorum .........
sevdiğinle bir ömürboyu mutluluklar
Allah mutluluğunuzu o günkü gibi hep mutlu kılsın işallah bir ömür böyle güzel şeyler yaşayın yaşatın
ooyy oooyy kıyamam yaa,nasılda sevinçli ayakları yere basmıyo.eeyy allahım hep böyle yap yarabbi,sevinçini eksik etme,opuyorumnanaktan
allah tamamına erdirsin tatlım,adına sevindim
bir ömür böyle güzel süprizlerle karşılaşırsın inşallah canım. Allah mutluluğunuzu daim etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?