Sz ncesi, spriz bir evlilik teklifi alan TMYY miz

ayyyy canım benim çok duygulandım inanki okurken. çok teşekkür ederim. annemi kardeşimi topladım hep yazını göstermeye. annemde çok teşekkür ediyo. yerim sizi ben. seviyorum hepinizi beee

ooyy oooyy kıyamam yaa,nasılda sevinçli ayakları yere basmıyo.eeyy allahım hep böyle yap yarabbi,sevinçini eksik etme,opuyorumnanaktan
allah tamamına erdirsin tatlım,adına sevindim

ay ne güsel ya . sitede sanki herkes yavaş yavaş yuvalarından uçmaya başlıyor. yada bende yuvamdan uçacağım için herkes gözüme çarpıo :) Dilerim çok mutlu olursun tmmy ciim . Rabbim tamamına erdirsin inşallah.Yüreklerinizdeki Aşk ateşi hiç sönmesin

çok romantik allah tamamına erdirsin inşallah

:kedi:tskler boncugum baktim bizim kiz havalarda ucuyo ama topik acmaya niyeti yokmusmus:mymeka:ben duyurayim dedim hem süprizde olsun:kedipuyorumnanaktanzemuszemus

:kedi:harika diilimdirde seviyorum süprizleriiiiiiii:kedi:zemuszemusopuyorumnanaktan

:kedi:kanatsiz melegim desenekaydirigubbakcemile3kanatlarim olsa valla yazdiklarinizin karsisinda ucucamzemuszemus
:kedi:yüregine saglik canim benim :kedipuyorumnanaktan

vayy bee tebrik ederim mutluluğunuzun devamını dilerim böyle şeyler gördükçe çok mutlu oluyorum
bu tarz erkeklerin nesli gitgide çoğalır inşallah

Maşallah Allah hep mutlu etsin sizi canım.İncitanemtuana senin de ellerine sağlık.Çok güzel bir teklif....

canim tmyy cim allah nazarlarda korusun hayirli olsun allah tamamina erdirsin insallah:Saruboceq::asigim:
bu mutlulugun hic bitmesin gülen yüzün hic solmasin bir ömür boyu saglikla huzurla hep birlikte olun askinla canimopuyorumnanaktan
cok güzel bir an yasamissin canim yaa allah mutlulugunuzu bozmasinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tmyy allah nazardan saklsın canımallah daim etsin mutluluğunuzu:asigim:

teşekkür ederim AsOcum benim.

çok hoş ya allah tamamına erdirsin inşalllah bir ömür boyu mutlu olursunuz.ayrıca çok romantik bi teklif olmuş.gözünede geçmiş olsun dielim...
amin. çok teşekkür ederim
canım benim allah mutluluğunuzu daim etsin......allah bir yastıkta kocatsın..ŞenizŞenizŞeniz

amin. çok sağolasın

canım benim. kk nın yüreği güzel ablası çok teşekkür ederim.

güzel bir sürpriz, devamı da gelir inanıyorum .........
sevdiğinle bir ömürboyu mutluluklar

çok teşekkür ederim.

Allah mutluluğunuzu o günkü gibi hep mutlu kılsın işallah bir ömür böyle güzel şeyler yaşayın yaşatın

amiiiiinnnn. teşekkürler.

ooyy oooyy kıyamam yaa,nasılda sevinçli ayakları yere basmıyo.eeyy allahım hep böyle yap yarabbi,sevinçini eksik etme,opuyorumnanaktan
allah tamamına erdirsin tatlım,adına sevindim

valla basmıyo ayaklarım yere:)) çok değişik tarifsiz duygular.

bir ömür böyle güzel süprizlerle karşılaşırsın inşallah canım. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

ammmiiiiin çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…