- Konu Sahibi incitanemtuana
ay ne güsel ya . sitede sanki herkes yavaş yavaş yuvalarından uçmaya başlıyor. yada bende yuvamdan uçacağım için herkes gözüme çarpıo :) Dilerim çok mutlu olursun tmmy ciim . Rabbim tamamına erdirsin inşallah.Yüreklerinizdeki Aşk ateşi hiç sönmesin
sendemi uçuyosun cnm yaa. Allah senide ömür boyu mutlu etsin inşallah.
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.
çok romantik allah tamamına erdirsin inşallah
amin cnm çok sağol
ayyyy süperrr yaaaaa allah tamamına erdirsin bir ömür boyu mutluluklar dilerim...
çok teşekkür ederim.
zemuszemuskiz vermesekte cumartesi sözleri kiyilacak bugün yüzüklerini secmeye gidiceklerdikaydirigubbakcemile3
evet cnm bugün söz yüzüğümüzü aldık. Allah tüm bekarlara nasip etsin sevdiğiyle hayatını birleştirmeyi. çok güzel duygular bunlar.
vayy bee tebrik ederim mutluluğunuzun devamını dilerim böyle şeyler gördükçe çok mutlu oluyorum
bu tarz erkeklerin nesli gitgide çoğalır inşallah
tşekkür ederim. aslında erkeklerin çoğu böylede içlerindeki cevheri çıkarmasını bilmiyolar:)
hayırlı olsunnnn
güzel günler mutlu yıllar sizin olsunn
çok teşekkür ederim.
Maşallah Allah hep mutlu etsin sizi canım.İncitanemtuana senin de ellerine sağlık.Çok güzel bir teklif....
çok sağolasın cnm.
:kedi:tskler canim benim tmyy me az bile keske elimden daha fazlasi gelse seve seve yapardimopuyorumnanaktan
canımsın benim.
ayyy süper beeee
enişteye helal olsunnn
sağol cnm benim:)
allah mutluluğunuzu bozmasın canim masallahhhhhhhhhhhhhh,tamamini erdirsin rabbim insallahhhhhhhhhhhhhhh
aaaaaaaaammminnnnnnn tatlım benim.
canim tmyy cim allah nazarlarda korusun hayirli olsun allah tamamina erdirsin insallah:Saruboceq::asigim:
bu mutlulugun hic bitmesin gülen yüzün hic solmasin bir ömür boyu saglikla huzurla hep birlikte olun askinla canimopuyorumnanaktan
cok güzel bir an yasamissin canim yaa allah mutlulugunuzu bozmasinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
oyy benim tatlı gül ablam çok sağolasın. Allah razı olsun. ne güzel dilekler bunlar.