- Konu Sahibi incitanemtuana
-
ay ne güsel ya . sitede sanki herkes yavaş yavaş yuvalarından uçmaya başlıyor. yada bende yuvamdan uçacağım için herkes gözüme çarpıo :) Dilerim çok mutlu olursun tmmy ciim . Rabbim tamamına erdirsin inşallah.Yüreklerinizdeki Aşk ateşi hiç sönmesin
çok romantik allah tamamına erdirsin inşallah
ayyyy süperrr yaaaaa allah tamamına erdirsin bir ömür boyu mutluluklar dilerim...
zemuszemuskiz vermesekte cumartesi sözleri kiyilacak bugün yüzüklerini secmeye gidiceklerdikaydirigubbakcemile3
vayy bee tebrik ederim mutluluğunuzun devamını dilerim böyle şeyler gördükçe çok mutlu oluyorum
bu tarz erkeklerin nesli gitgide çoğalır inşallah
hayırlı olsunnnn
güzel günler mutlu yıllar sizin olsunn
Maşallah Allah hep mutlu etsin sizi canım.İncitanemtuana senin de ellerine sağlık.Çok güzel bir teklif....
:kedi:tskler canim benim tmyy me az bile keske elimden daha fazlasi gelse seve seve yapardimopuyorumnanaktan
ayyy süper beeee
enişteye helal olsunnn
allah mutluluğunuzu bozmasın canim masallahhhhhhhhhhhhhh,tamamini erdirsin rabbim insallahhhhhhhhhhhhhhh
canim tmyy cim allah nazarlarda korusunhayirli olsun allah tamamina erdirsin insallah:Saruboceq::asigim:
bu mutlulugun hic bitmesin gülen yüzün hic solmasin bir ömür boyu saglikla huzurla hep birlikte olun askinla canimopuyorumnanaktan
cok güzel bir an yasamissin canim yaa allah mutlulugunuzu bozmasinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ay cok heycanliyim kizlar büyük gün geldi catti
tmyy mizin bugün sözü kesilicekti yada kesildi bileopuyorumnanaktan
insallah hersey gönlünce oluropuyorumnanaktan
haberlei merakla bekliyorumzemuszemus
ben yokken neler olmuş böyleopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kıs paçimmm tebrik ederimŞenizŞeniz
sen şimdi nişan söz fotolarını da komazsın artık :jeyyar:
fundacım ellerine yüreğine sağlık:1hug:a.s.
aminn:Saruboceq: meleğim hayırlısı ile inşallah herşey gönlünce olur:Saruboceq: tmmycimizinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ay cok heycanliyim kizlar büyük gün geldi catti
tmyy mizin bugün sözü kesilicekti yada kesildi bileopuyorumnanaktan
insallah hersey gönlünce oluropuyorumnanaktan
haberlei merakla bekliyorumzemuszemus
ben yokken neler olmuş böyleopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kıs paçimmm tebrik ederimŞenizŞeniz
sen şimdi nişan söz fotolarını da komazsın artık :jeyyar:
fundacım ellerine yüreğine sağlık:1hug:a.s.
ooo şekerimmm askerlik de bitti tabii beraber bitirdikkk
şimdi de sırası gelen evleniyo
çok sevindim kıss ne güzel süpriz yapmış öle enişte
allah tamamına erdirsin inşş foto da bekliyoruz hee
ne kadar romantik yaaaaa
darısı başımaa opuyorumnanaktan
hepinize çok teşekkür ediyorum bacılar. opuyorumnanaktan
sözüm kesildi. açıcam şimdi konumu fotolarla birlikte. bekleyin anacım mucks
opuyorumnanaktanhe ya acmissin konunuda linkini bana vermemissin cimcimem tesadüfen profiline yazicaktim öyle okuduklarimdan cikardim topik acdiginilmaz::umursamaz:mafoldumben
saka bi yana bayildim sanada kiyafetinede enistemizlede yakismissiniz birbirinize masallah
:Saruboceq:rabbim tamamina erdirsin insallah ve hersey gönlünce olsun:Saruboceq:
buda senin icin tmyy cim
tmyy koskocaman mutluluklar seninle olsunnnn
kendi mutluluğummuş gibi sevindim , hep mutlu ol canım
tmmy canım sonsuza kadar mutluluklar.........herşey gönlünce olsun rabbım nazarlardan korusun
teşekkür ederima.s.mutluluklar dilerimmmm çok güzel bi sürprz olmuş cnm :)))
TABİ BİZ İNCİTANEMTUANA GİBİ FALAN SÜRPRİZLER YAPAMASAKTA BİZDE SENİ SEVİYORUZ CANIM AMA BENİN TOPİĞİMEDE Bİ RESİM KOYMANI İSTİYORUM SONRA GENE SİL CANIM SÖZ RESİMLERİNDEN NEDEN İSTİYORUM BİLİYOMUSUN ?
SEVDİĞİNİN YOLUNU BEKLEYENLER VAR BİLİYOSUN GELDİĞİNDE EVLENMEK İSTEYENLER VAR SEN SÖZ RESİMLERİNİ KOYDA HEPSİDE SEVİNSİNLER BAK TMYYNİN GELMİŞTE SÖZLENMİŞ BİLE DESİNLER BİGÜN AYNI GÜZELLİKLERİ YAŞAYACAKLARINI BİLSİNLER GÜÇLENSİNLER İYİCENE YORULDULAR BÖYLE GÜZEL HABERLERE İHTİYAÇLARI VAR...KIZLARI SEVİNDİR TMYY SONRA GENE SİLERSİN
ALLAHIMN SENİNDE GÜLEN YÜZÜNÜ SOLDURMASIN GÜLÜM
HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN
ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN VE BİDAHA AYRILIK GÖSTERMESİN:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?