• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Syoss altın karamel ve alix açık sarı

annemin saçlarıda bir garip küllü kumrala boyadık resmen karamel çıktı ama sen çok merak ediyorsan demet akalının saç renginde bal rengide var twitterde yayınladı çnkü

annemin saçlarıda bir garip küllü kumrala boyadık resmen karamel çıktı ama sen çok merak ediyorsan demet akalının saç renginde bal rengide var twitterde yayınladı çnkü

içine mi dogdu kız dün akşam onun boyalarına baktım eve gidince.nettende inceledim zaten.onu denemeye karar verdim ama ben acıcı falan kullanmıcam.o iki boyayı karıştırcam..

ilkkez karışım yapcam birşey olmaz değilmi.

boyada acayip ucuzdu 3.75 :)) aynen o pembe kutuda ekledigi gibi demetin acıcısını yanında veriyoruz dedi satıcı.yani beleş anlamında değilmi:))

hiçbirşey olmaz canım .Demet akalın bi kere demişti herkez diyor 3 milyonluk boyamı kullanıyorsun diye ama benim saçımı hiç yıpratmadı diye bence rengi harika onun boya bakalımmm hemen foto istiyorum amaaa ona göree:)

arkadaşlar merhaba büyük bi dertten muzdaribim :( 6 ay önce saçıma kına yakmıştım en son. geçen gün bi boya aldım sarı. saçlarımı boyadım. üst ksımlar hürrem rengi oldu. alt ksımlar da aynen kaldı. boyayı daha çok üst kısımlara sürmüştüm sanırım evde yaptığım içinde kızılımsı oldu. şimdi ben doğru düzgün bi kuaföre gitsem benim saçımı istediğim gibi bi renge boyarlarmı . artık kınalı dolaşmak istemiyorum. normal kınanın üzerine boya yapan arkadaşlar varsa tavsiyeye çok ihtiyacım var :(

canım kuaför onları tek renge çok kolay döndürür
Bendede röfle vardı kuaförum sağolsun saçlarımı maffetti
kendim evde boyadım saçlarım canlandı resmen nasıl boya kullanıysa berbat oldu saçlarım
ama sen kızıllıktan rahat kurtulabilirsin ama eğer
kuaföre gitmem belki diyorsan saçlarını koleston küllü renklerinden birine boyyabilirsin
küllü renkte koleston 10 numara..

tulın sahınıj sac rengınden yptrmstım herkes bayldı asrkdslar geln gıden sac rengımı soruyo herkesede yakıscagını dusunuom o rengın cok dogl

Kızlar benimde yardımınıza ihtiyacım var.. saçlarım koyu kahve boyalı bi altı ay once falan boyamıştım. bugun gittim syossun cikolota kahvesini aldım saçlarım tutarmı bu rengi acaba nası olur. bide tavsiyeyle %9 luk oksidan aldım içine koysam daha iyi acar diye düşündüm tavsiyeyle tabiki.. sizce nası olur :( tutarmı bu renk.?

syossun çikolata kahvesi harika bir renk arkdaşımdan biliyorum ama oksidanı koyma derim

Back
X