Saç Rengi ve Saç Boyama Syoss Altın Karamel (resimli)

Canım migrostan aldım ben rammar varsa bulunduğun yerde ordada var artık bir çok yerde görüyorum şampuanıda iyimiş onun ama saça göre değişir tabi bana şampuan kutusu çok itici geldi :) simsiyaah

kızlar bende saçlarımı bu renk yapmak istiyorum saçlarım suan boyle dıplerdende uzadı 1 cm kdr boyarsam sac rengımı bozarıyım ve dıplerınıde acabılırıymm koyu olur dıye cok korkuyorum artık kuafore gıtmeden kendm halletmk ıstıyorummmm

Son düzenleme:
suan karamel evt canım farklı derken?? normalde bnmkı de kuaforden cıkınca bıraz yogun bı renk oluyo sonra yıkandıkca oturuyo arkadaslarnkı cok gzl tutms bnkıde oyle olurmu

suan karamel evt canım farklı derken?? normalde bnmkı de kuaforden cıkınca bıraz yogun bı renk oluyo sonra yıkandıkca oturuyo arkadaslarnkı cok gzl tutms bnkıde oyle olurmu

canım çok güzel renk ben çok beğendim palette altın altın karamelde çok güzel bak bu ondan biraz daha sarımtrak gibi ondan turunculuk var ama oda güzel ama senin dip boyan çıkmış ya fark edebilir ya bir renç açıcı alıp boyayacaksın sadece diplerini sonra altın karamele boyayacaksın yada 2. boyamanda ancak oturur renk ama alttaki renk çok güzel tutar yani boyalı saçın tutar bu rengi çokta güzel olur bence. bu renk güneşte parlıyor akşam daha farklı oluyor çok güzel resmim olca kendi pc de yüklerimde evde değilim ama karamel tonlarını seviyorsan bunuda beğenirsin bence kaç kişi sordu bana boya rengin ne diye :)

Canim cok tesekkur ettm birsy sorucam ben aciciyla ugrasmak istemiyorum ztn sac rengm acik yipratr diye aman hc bulasmam bnm niyetm dip boya yapmak firca ve boya alip yrn yapm diorm 30 dk diplerimde tutarm 30 dknin 15 dkkasndada ilik suyla kalan boyayi karistrp sacima surerm snra. Yikarm oyle okumstm daha gzl oluyomus sadece merk ettgm bu islemi normal acmadan dadece boyayla yapabilirmym

hayatım sadece diplerinin rengini kırar.%6lık oksidan çokta açmıyor ilk sayfadaki resmin sağ alt tarafında dipleri çektim sana benzer saç rengim var ve o kadar açtı yani ilk boyamada dipler tam altın karamel de olmadı.ama boya akınca daha da açıldı o kısımlar birdahakine %9lukla karıştıracağım.

canlarım bana anlatırmısınız oksidanı nerden alıcam ne kadar koyucam boyayla karıstırıpmı yapıcamkucuk plastk tuplerde gratisde gormustm koleston ve paletn 6 ve 9 olanları var hangısını almam gerekıyo detaylı bı sekılde bu ıslemı nasıl yaıcagmı anlatrsanız bgn yapmayı dusunuyorumm

canım alıyosun altın karamel boyayı içinden çıkan oksidanı elleme,kendin %9luk olanından al,tüpteki boyayı plastik bir kaba sık üzerine oksidanı dök fırçayla güzeelce karıştır,saç boyama konusunda bilen birinden yardım al eğer hiç boyamadıysan.(saçlarını önce güzel bir tarıyorsun sonra tarakla birer parmak ayırıp diplere komple boyayı sürüyorsun tüm dipler bitince uçlara doğru saçın her tarafını kaplayacak şekilde dağıt ve bekle.)sonra zamanla elin alışır zaten kendin boyarsın.

şimdik ben paket boya alsam onun ıcındekı oksıdanın harıcındemı oksıdan koyucam canım cok saol bu arada yardımcı oluyosun:)

Slm arkadaşlar benimde bu saç rengi çok hosuma gidiyo ama benim saçlarımda siyah var neyapsam bilemedim bu konuda bana yardımcı olabilecek kimse varmı:26:

şimdik ben paket boya alsam onun ıcındekı oksıdanın harıcındemı oksıdan koyucam canım cok saol bu arada yardımcı oluyosun:)

daha açık olmasını istiyosan %9 luk, daha koyu tutsun dersen %6lık oksidan kullanmalısın canım. syossu bilmem ama palette altın karamelin oksidanı %9luk zaten bide zemin rengi çok önemli. saç rengin açıksa %6lık yeterli olur ama koyu saçlıysan %9luk açar :)

arkadaşlar dun aksam boyadm sacımı :) aslında dıpboyamı yaptm kuafordekı gbı oldu yanlız dıp boyayı yaparken yan taraflarda dıbı boya ıslemems erken yıkadm eşit surelerde bekletmedm ondan ama gorunusde hçç bellı olmmuyo sızce boya tutmayn dplernı yapımmı yoksa bı ı oldudahakı ayımı beklımmm

bunlar da resımler saclar ıslak ama; şimdi usttekı kırmızı halkalı resmler boyamadan once sol alttakı resımde dıbı esıt zamnda tutmadgmmdan tutmadı bıraz sağ alt kosedekı resım tam ıstedgm gbı oldu sızce 1ay sonramı yapm bu arada dıp boya yapmkda becerıksızm bı arkadasa yaptırım dahakıne

Son düzenleme:

ilk boyamaya göre yinede ii iş çıkarmışsın saçlarının rengi de süppperrr

çok tesekkr etttmm cnmm bende sevdm sence tutmayan yan tarfları yapmmı yoksa 1ay bklmmıı

seni çok rahatsız etmiyosa ve çok göze batmıyosa bi dahaki sefer boyarsın. hani saçı da çok yıpratmamak gerek. ama görüntü rahatsız ediyosa 2-3 gün sonra sadece o bölgeyi boya canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…