kimmmse yokmmuuuuuuu
suan karamel evt canım farklı derken?? normalde bnmkı de kuaforden cıkınca bıraz yogun bı renk oluyo sonra yıkandıkca oturuyo arkadaslarnkı cok gzl tutms bnkıde oyle olurmu
canım çok güzel renk ben çok beğendim palette altın altın karamelde çok güzel bak bu ondan biraz daha sarımtrak gibi ondan turunculuk var ama oda güzel ama senin dip boyan çıkmış ya fark edebilir ya bir renç açıcı alıp boyayacaksın sadece diplerini sonra altın karamele boyayacaksın yada 2. boyamanda ancak oturur renk ama alttaki renk çok güzel tutar yani boyalı saçın tutar bu rengi çokta güzel olur bence. bu renk güneşte parlıyor akşam daha farklı oluyor çok güzel resmim olca kendi pc de yüklerimde evde değilim ama karamel tonlarını seviyorsan bunuda beğenirsin bence kaç kişi sordu bana boya rengin ne diye :)
Canim cok tesekkur ettm birsy sorucam ben aciciyla ugrasmak istemiyorum ztn sac rengm acik yipratr diye aman hc bulasmam bnm niyetm dip boya yapmak firca ve boya alip yrn yapm diorm 30 dk diplerimde tutarm 30 dknin 15 dkkasndada ilik suyla kalan boyayi karistrp sacima surerm snra. Yikarm oyle okumstm daha gzl oluyomus sadece merk ettgm bu islemi normal acmadan dadece boyayla yapabilirmym
şimdik ben paket boya alsam onun ıcındekı oksıdanın harıcındemı oksıdan koyucam canım cok saol bu arada yardımcı oluyosun:)
arkadaşlar dun aksam boyadm sacımı :) aslında dıpboyamı yaptm kuafordekı gbı oldu yanlız dıp boyayı yaparken yan taraflarda dıbı boya ıslemems erken yıkadm eşit surelerde bekletmedm ondanama gorunusde hçç bellı olmmuyo sızce boya tutmayn dplernı yapımmı yoksa bı ı oldudahakı ayımı beklımmm
bunlar da resımler saclar ıslak ama;Eki Görüntüle 244580 şimdi usttekı kırmızı halkalı resmler boyamadan once sol alttakı resımde dıbı esıt zamnda tutmadgmmdan tutmadı bıraz sağ alt kosedekı resım tam ıstedgm gbı oldu sızce 1ay sonramı yapm bu arada dıp boya yapmkda becerıksızm bı arkadasa yaptırım dahakıne
çok tesekkr etttmm cnmm bende sevdm sence tutmayan yan tarfları yapmmı yoksa 1ay bklmmıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?