benim saçım altın parıltılı toffee ve altın karamel karışımı. boyayalı 16 gün oldu. düşünüp cesaret edemeyenlere belki yardımcı olur
Saçınızın resmini i koysaydınız daha ço kyardım cı olabilirdimmerabalar yeni katıldım aranıza uzun süre kızıl kullandım ve aca aca acık bi bakırdayım şuan ama istediğim renk budur acaba syoosun altın krameline papatya sarı eklesem bu olurmu cevaplayan olursa sevinirim
Saçınızın resmini i koysaydınız daha ço kyardım cı olabilirdim
Eğer bakır gibi bir renk var ise bu renk tutar . Yalnız diğer arkadaslar boyanı nakıcılıgıyla ilgili şikayette bulunmuslar öyleyse baska bır markaya bakının derim
ben de palette tarçın bakır ve palette papatyayı karıştırarak boyuyorum 1 senedir, öncesinde kızıldan bakıra geçişi kuaförde yaptırmıştım, sonra bıktım bi çok koyu yapıyo bi açık yapıyo kuaför sinir oldum kendim boyamaya başladım.
en son 1,5 ay önce boyamıştım ama biraz daha açık olsun istiyorum ve daha az turuncu; o yüzden syoss altın karamel ve sarı renklerini karıştırıp boyamayı düşünüyorum, nasıl olur sizce?? saçımın orijinali çok koyu olmayan bi kahve.
Şu anda turunculuğu aktı ama boyandıktan 1 hafta sonraki hali böyleydi:
Eki Görüntüle 379159
ben de açık karamel istiyorum. Eki Görüntüle 603448
bu renk galiba çok hoş ama naısl yapacam bilmiyorum
saçlarım sarıdan kzıla boyadım bir kez kızıl aktı şimdi sarılı turunculu bişi oldu üsüne açık karamel vursam yada kızlı akıtmak için küllü açık sarı mı vursam ne yapsam ya
bu renk açık karamel değil, kahve tonlarından birinin üzerine balyaj yapılmış
doğru söylüyorsun yanlış resmi atmışım.. :) ama şimdi önerilerde bir renk farkettim çok güzel şu altın karamel bayıldım
palettenin altın karamelini kullandım arkadasımada boyadım altın karamel çok tavsiye etmem ışıltılar oluyor evet ama bi kaç yıkamada yıpranmıs gibi duruyor saç ve renk.. yani tam tarif edemiyorum ama hoş olmuyor.. bende syossun altın karamelini deneyeceğim istediğim renge yakın gibi pek olmasada.. bende şu rengi istiyorum
http://img248.imageshack.us/img248/2042/sarengirw8.jpg
Kiizlar dun syoss altin karamel aldim ama korkudan boyayamiyorum. Su an sacim orta koyulukda bi kahverengi. Direk bunun ustune boyasam olur mu. Yumurta sarisi gibi yada turuncu oluyo mu coook korkuyorum ;(((
Kizlar saclarinizi karamel yaptikdan sonra kaslarinizi napiyosunuz boyuyo musunuz
ben boyamıyorum çünkü benim kaşlarım doğal saç rengimden bile açık :) defolumuyum neyim :)
kuaför bir arkDAşım dedi ki saçını boyarken yada renk seçerken, saçının sahip olduğu en koyu rengi baz al. kendi saç erengin dışında
Ben dogru secim mi yaptim acaba anlamadim. Benim kaslarimda koyu biraz acmam gerekick ama sacim boyadigim boyayla mi acmaliyim
ay sakın alerjik reaksiyna neden olur. saç boyası ile kaş boyası farklıdır ben derimki sen kuaföre git o tonu ayarlar bak sakın evde yapiim deme.. saçlarını boyadıktan sonra bak sırıtırsa gidersin sırıtmazsa kalsın boyama çünkü çok fazla yakıyor bazı insanlar hastanelik oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?