Pikolata, hastanade istersen 1 gün kalabiliyorsun istersen çıkıyorsun ama ben kalman taraftarı olurum çünkü tansiyonunun fln sürekli kontrol ediyorlar..sonuçta narkoz alıyorsun 1 gece kalmak en iyisi...
Protez kayma olayı da tamamen doktor beceriksizliğinden kaynaklanan birşey, memeye tam olarak oturtulmayıp boşluk bırakarak memeye yerleştirilen silikonlar dönebiliyormuş..tabi yuvarlak silikonda böyle bir itimal yok..dönse bile nolcak sonuçta zaten yuvarlak...:)
(bu arada yuvarlak protezlerin fiyatı damla protezlerden daha ucuz)Yarın dikişlerimin alınması için tekrar doktoruma gidicem, bu soruları tekrar sorar size geri dönerim arkadaşlar...umarım dikişlerim kapanmıştır
Benim ölçüler şimdilik iyi...ilerde bende düşünüyorum, bir de bir belgeselde seyretmiştim protezi göbek deliğinden yerleştiriyorlardı, türkiyede bunu yapan dr varmı acaba:uhm:
ben teoman doğana 5,5 milyara ameliyat oldum.ve çok memnunummerhaba,bütün yazıları okudum ancak hangi doktora ameliyat olunduğunu, hangi hastaneler tam olarak anlayamadım. bende istiyorum ancak istanbulda doğru doktor kimdir bilemiyorum. ltf memnun kalanınız varsa doktor ismi tavsiye edebilir misiniz.
merhaba,bütün yazıları okudum ancak hangi doktora ameliyat olunduğunu, hangi hastaneler tam olarak anlayamadım. bende istiyorum ancak istanbulda doğru doktor kimdir bilemiyorum. ltf memnun kalanınız varsa doktor ismi tavsiye edebilir misiniz.
merhaba canımm ben 5 gün önce İSMAİL KURAN'A central hospital'da ameliyat oldum. tek kelimeyle mükemmel bir doktor. bana kas zarı altına yani en iyi sonuç veren ve risksiz yere konuldu protezlerim. tabii bu çok hassas bir yer 1mm'lik bir zarın altına yerleştiriliyor. yani bu doktorun becerisine bağlı. ben şu an göğüslerimden çok memnum. kesinlikle sana tavsiye ederim.
meraba arkadaşlar bende 2005 te silikon yaptırdım ve yuvarlak olandan yaptırdım kas altı ve meme ucundan kestirdim gayet doğal ve güzel duruyor 75 bedendi şimdi 85 beden oldu yalnız bir sorun var ben protez büyüklüğünü seçerken hata yaptım ve 90 beden olmasını istiyordum en büyüğü sarkacak dedi doktorum orta olanını seçtim ve amelyat sonrası 6 ay bir sene kadar şişkinlik olduğu için ölçüden gayet memnundum ama şimdi göğüslerim istediğimden küçük duruyor ve doktor bana keşke bir büyüğünü yaptırsaydın diyor o ara karar vermek zor oluyor ve kesinlikle kim ne derse desin kendi istediğinizi yapın arkadaşlar sonra benim gibi pişman olmayın
cnm özelden yazdım ama burayada yazmak istedim diğer arkadaşlarda görsün diye. bugun 11.günüm ve ben 5.günümde uçağa binip bodruma geldim yılbaşında sabaha kadar dans ettim hiç bir hareketim kısıtlı değil. tabii abartı hareketler yapmadıkça. şu an bile göğüslerim yumuşamaya başladı ve bana doktor masaja bile gerek olmadığını söyledi çünkü elleri sihirli :).. central hospitalle anlaşmalı ama kendi muaynanesi nişantaşında. ameliyatlarını centralde gerçekleştiriyor. şu an dikişim olmasa kimse inanmaz silikon olduğuna o kadar doğal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?