• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Swarovski taşlı converse

nilay35

Her Hakkım Saklıdır®
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
77
4
86
Antalya
Kızlar düğünümde yaşanan boy sorunu ve benim rahat olma alışkanlığım ayrıca gördüğüm swarovski taşlı converse ayakkanıların güzelliği düğünümde bunları giymeme neden olacak :)Çünkü gerçekten çok mükemmeller buraya resim eklemeyi başaramadım ama bir bakın derim google a yazarsanız çıkıyor zaten :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Bende düğünün ilerleyen saatlerinde giymek için dolgu topuk beyaz converse arıyorum. Biyerde görmüştüm ama nerde gördüm hatırlamıyorum bulabilirmiyimki acaba:26::26::26:

$swarovski_tasli_converse.jpg benimki bunun aynısı cnm :)):9:

eğer isterseniz 200 TL'den yaptırabilirim size bir tanıdık bu işi yapmaya başlamış yeni haberim oldu :))

gle gle kullan cım benim eşimin boy 185 ben 175 ondan çok tpuklu gymem lazım:61::61::61::61::61::61:

cnm gule gule gıyersın ıns .sorması ayıp olmazsa ne kadar boy farkı var aranız da acaba .ıkınızde cok mu uzun boylusunuz ?

Gelinliğin altına çok tatlı durur tabi ama illa da giyiceksen ilk topuklu giyersin mesela rahatsız ederse falan giyersin conversleri tabi damatla boy farkınada bakar :)

Back