• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sv Bulak deterjan ve Sirke

• Konu Sahibi Konu Sahibi meyza
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şu sirke ne mübarek birşey ya :D
hem zayıflatıyor
hem bulaşık yıkıyor
hem salataya konuyor
hem yemeklere konuyor
hem parlatıyor
sivilceleri yok ediyor
çok amaçlı :))

bende bulaşık makinesinin parlatıcı bölümüne koyuyorum güzel kokması içinde kullandığım limon kabuğunu asıyorum sonuç mükemmel ötesi missss . ayrıca verdiğiniz bilgiler çok güzel örneğin çamaşır makinası temizliği kafama yattı hemen deniycem teşekkürler.bayanssulusmilekaydirigubbakcemile5

valla dün bende ilkkez calgonitin yani yeni adıyla finishin sıvı bulaşık makinesi deterjanını aldım çok güzel yıkadı..ama ben çamaşır suyu elma sirkesi falan hiç koymuyorum çünkü o sirke buharla birlikte acayip kötü kokuyor kapağı açınca ve hiç parlatıcının yerini tutmuyor..:19:çamaşır suyuda makinenin hortumunu çabuk eskitiyor o sıcakla birlikte..bir sayfada servis yazmış..:9:kıyamam makineme ..o benim herşeyim..:9:

Bende uzun bir süredir bulaşık makinasının parlatıcı bölümüne sirke koyuyorum, bardaklarım ışıl ışıl çıkıyor. Hiç sirke kokusu gelmiyor.Ayrıca Bulaşık makinasının sepetine takılan kokulardan asıyorum. Kapağı açınca mis gibi kokuyor.

kızlar bu sıvı deterjanlar ekonomikmi peki 600 mg olanı ne kadar yetiyor mesela

bulasiklar icin sirke var saten mis gibi yapiyor ama normal oyle uzum elma sirkesi felan degil bu bulasiklar icin ozel sirke tencere tavalari yepyeni gibi yapiyor...:32:

bulasiklar icin sirke var saten mis gibi yapiyor ama normal oyle uzum elma sirkesi felan degil bu bulasiklar icin ozel sirke tencere tavalari yepyeni gibi yapiyor...:32:

bu sölediğiiniz ürünü ben hiç duymadımda görmedimde eğer marka veya isim verirseniz sevinirim hoşçakalın...mümkünse mesaj atın ben halen özel mesaj kotasını dolduramdığım için size burdan sormak zorunda kaldım

bu sölediğiiniz ürünü ben hiç duymadımda görmedimde eğer marka veya isim verirseniz sevinirim hoşçakalın...mümkünse mesaj atın ben halen özel mesaj kotasını dolduramdığım için size burdan sormak zorunda kaldım

bu soyledigimm turkiyede varmi bilmiorumm ben yurtdisindayim essig diyorlar burda yardimci olabilmisimdir insALLAH...birde makinede kullaniliyormu bilmiyorum...elde yikamada tertemiz yapiyor ayrica kuvet banyo musluk baslarini tertemiz yapiyor:nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
bu soyledigimm turkiyede varmi bilmiorumm ben yurtdisindayim essig diyorlar burda yardimci olabilmisimdir insALLAH...birde makinede kullaniliyormu bilmiyorum...elde yikamada tertemiz yapiyor ayrica kuvet banyo musluk baslarini tertemiz yapiyor:nazar:

hiç sanmıyorum netdende bakdım şimdi bu tip bir kelimeye bağlı bir yazı bulamadım demekki yok burada fakat ilginçmiş ciddi ciddi sirkemi bu neyin sirkesi peki ? meyvemi sebzemi ? belki muadil bir ürün bulabilirm burada ..en azından kimyasal olmasın artık kullandıklarımız beni resmen sinirli yapdı kokular artık ne zaman ev temizlesem sinirden bitiyorum

:47:

hiç sanmıyorum netdende bakdım şimdi bu tip bir kelimeye bağlı bir yazı bulamadım demekki yok burada fakat ilginçmiş ciddi ciddi sirkemi bu neyin sirkesi peki ? meyvemi sebzemi ? belki muadil bir ürün bulabilirm burada ..en azından kimyasal olmasın artık kullandıklarımız beni resmen sinirli yapdı kokular artık ne zaman ev temizlesem sinirden bitiyorum

:47:

bu oyle elma uzum sirkesi degil canim galiba bi nevi kirec sokucu ama buda kimyasal yani cunku deterjan oyle dogal oldugunu sanmiyorum...:40:belki adi sirkede degildir ama bizimkiler sirke diyor olabilir:1:

bu oyle elma uzum sirkesi degil canim galiba bi nevi kirec sokucu ama buda kimyasal yani cunku deterjan oyle dogal oldugunu sanmiyorum...:40:belki adi sirkede degildir ama bizimkiler sirke diyor olabilir:1:

hangi ülkedesin tatlım sen ? evet kesinlikle sirke deniyor olabilir sen yorumunda bulaşık makinları için sirkede var deyince yapmışdırlar belki demişdim bende organik olan tarafından
sonuç : gene hüsran neysene araştırmaya devam :10: o halde sağolasın şekerim grş buralarda :13::13:

Back