canım ben 38.haftamdaydım.gece uyumak için yatağa girdim,tam o sırada çiş kaçırdığımı sandım,artık son günlerim geldi,demekki idrar torbama çok baskı oluyor diye düşünüp tuvalete gitmek için ayağa kalkmamla birden suyum boşalmaya başladı.ayağa kaltığım an yerlere kadar aktı,pijamamı çıkarıp altıma tuttum,evi batırmadan banyoya yetişmeye çalıştım ama pijama yeterli olmadı yerlere sızdı.klozetin üzerine oturup bitmesini bekledim,ki sonradan büyüklerim çok kızdı,ilk hamileliğim olduğundan düşünemedim,çok kolay doğuranlar varmış,ya bebeğim klozete düşseymiş dediler.nerde bende o şans ya neyse,heyecandan dakikasını hatırlamıyorum ama epey bi süre klozette oturdum,sonra üstümdekileri çıkarıp duşa girdim,heryerim ıslanmıştı çünkü.ben duş alırken akmaya devam etti.çiş yapar gibiydi.sıcak,hafiften salya gibi yapışkan ve çok hafif kanlı gibi pembe bi sıvıydı.sonra kurulanıp altıma bir bebek bezi koydum,hastaneye öyle gittim.orda bile hala hafiften geliyordu.umarım yardımcı olabilmişimdir.bende hep soruyordum nasıl bişey bu su gelmesi diye.şimdi oğlum 3buçuk aylık.