• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suyunuz nasil geldi,rengi,yapisi nasildi?

sofika

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2009
2.403
74
118
Diğer
Arkadaslar hepinizi ilk once tebrik ediyorum,bebelerinizi insallah sag saglim kucaginiza aldiniz,darisi da basimiza insallah.Sizlerin tecrubesine ihtiyacim var.Dun biraz sicak oldu ve ben fazlaca terledim sanirim.Fakat ic camasirimda bu ter mi yoks suyum mu geldi diye de bayag dusundum,telas ettim.Sizden ricam bu konuda tecrubelerinizi paylasmaniz.Dogumdan once suyunuz nasil geldi,birden bire mi bosaldi,yoksa azar azar mi?Rengi nasildi,yapiskan miydi,seffaf miydi,berrak miydi?Oncesinde sonrasinda bi sey hissettiniz mi yada suyunuzun gelmesini herhangi bir seyin tetikledigini dusunuyor musunuz? Kisacasi bu konuda bildiginiz herseyi paylasirsaniz cok memnun olurum,tesekkurler.

sanirim cogu anne sezeryan dogum yaptigi icin bu konuda pek fikir sahibi olan yok :(

ben sezeryan doğum yaptım ama suyum gelince hastaneye gittim önce azar azar sızıntı şeklinde geldi akıntı zannettim sonra hızlıca bacaklarımdan boşanmaya başladı hemen hastaneye gittik 1 cm bile açılmam yoktu ağrıda yoktu suni sancı vereceklerdi ama istemedim epidural sezeryan oldum çok rahat geçti.

peki nasil bir suydu,yani renkli mi renksiz mi,kokusu var miydi,o telasta biliyorum pek aklina bakmak gelmemistir ama hatirliyorsan paylasir misin?

canım ben 38.haftamdaydım.gece uyumak için yatağa girdim,tam o sırada çiş kaçırdığımı sandım,artık son günlerim geldi,demekki idrar torbama çok baskı oluyor diye düşünüp tuvalete gitmek için ayağa kalkmamla birden suyum boşalmaya başladı.ayağa kaltığım an yerlere kadar aktı,pijamamı çıkarıp altıma tuttum,evi batırmadan banyoya yetişmeye çalıştım ama pijama yeterli olmadı yerlere sızdı.klozetin üzerine oturup bitmesini bekledim,ki sonradan büyüklerim çok kızdı,ilk hamileliğim olduğundan düşünemedim,çok kolay doğuranlar varmış,ya bebeğim klozete düşseymiş dediler.nerde bende o şans ya neyse,heyecandan dakikasını hatırlamıyorum ama epey bi süre klozette oturdum,sonra üstümdekileri çıkarıp duşa girdim,heryerim ıslanmıştı çünkü.ben duş alırken akmaya devam etti.çiş yapar gibiydi.sıcak,hafiften salya gibi yapışkan ve çok hafif kanlı gibi pembe bi sıvıydı.sonra kurulanıp altıma bir bebek bezi koydum,hastaneye öyle gittim.orda bile hala hafiften geliyordu.umarım yardımcı olabilmişimdir.bende hep soruyordum nasıl bişey bu su gelmesi diye.şimdi oğlum 3buçuk aylık.

canım ben normal doğum yaptım.suyum önce arkadaşımın dediği gibi azar azar akıntı şeklinde geliyor.
sonra birden boşaldı.ama boşakmadan önce tıkaç gibi birşey var heralde onu tutan.o patladı lop diye bir sesti.sonra sıcacıktı bacaklarımda hissettim sıcaklını suyun.
ben su gelince panikledim.anlıcan o panikle düşünemedim bakmayı.içerde bebek yaşamıcakmış gibi hissettim su boşalınca.
ne rengini ne kokusunu,nede yapışkanlını farketmedim.
pek yardımcı olamadım kusura bakma ama o günümü paylaşmak istedim.o dakikalarım geldi aklıma.
hepinize sevgilerrrr

Back