Söz Kesimi Suyunun suyu konular: SÖZ 1388273737

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.435
1.786
133
Selamlar!

Öncelikle sahiden özür dilerim aynı konuyu ısıtıp üstüne farklı bı şey ekleyip yazdığım için.

Sözde son zamanlarda moda olan masalar olmazsa çok mu özensiz olur? Önceden de yazdığım gibi evimiz küçük ve salonda masa koyacak yer yok. Masa mutfakta. Bu şekilde çok mu özensiz olur?
Şimdi hanımlar aklıma birkaç fikir geldi ama emin değilim

1. Masa vs hazirlamayim. Güzel ikramliklar hazırlayayım, nişan için küçük hediyelikler, güzelce giyineyim tamamdır.

2. Ev 2 oda bir salon bizim odada az eşya var bu odadaki ranzayi başka bir odaya yerlestirip oraya güzelce masayi hazırlayım diyorum ama önceden tanışmak için geldiklerinde sonuçtaa evi gördüler ve komik olmaz mı? Sonuçta eskiden ranzanin orda olduğunu biliyorlar. Ama en azından güzelce hazirlanmis olurum.

3.Erkek arkadaşım başta dışarıda nişan yaparız diyordu bende ona göre tatlı bir organizasyon cafe bulmuştum ama şimdi düşününce ikimize de dışarıda yapmakta saçma geldi çünkü ikimizde yakın akrabaları başka şehirde gelemeyecekler yani. Yani dışarıda da evde de yapsak 12-13 kişi olacağız. Hiç masa nerede olacak süsleme nasıl olacak diye düşünmeden direkt isteme ve sözü dışarıda mi yapsam.

Açıkçası erkek arkadaşımın ailesinin durumu bizden çok daha iyi onların gripsemesinden biraz çekiniyorum ondan bu kararsiz kaldım.

Olur ya neden olmasin? O masalardaki cogu sey gosteris oluyo zaten:)) cupcakeler bilmemneler:))bana gore borek sarma pasta olsun daha makbule gecer:)) ki eviniz kucukmus yapacak bi alternatif yok

Ay o masalar çok komik değil mi ya hahah. Ben de sade sapsade bir masa yapmıştım ama olmasa nolcaktı hiçbir şey. Bence boşverin strese girmeyin bunun için altın sarılı gocaman çiçekli böcekli iğrenç balon harfli masalar bence artık demode olma yolunda.

Buarada ranzanin orda oldugunubilseler nolcakki:)) oglumun dogum gununde bende evin altini ustune getiriyodum: ) nasil uygunsa oyle koyarsin esyalari

Yok yok bende öyle masalarsan istemiyorum. Sadece pastayı ve ufak tefek ikramliklar koyabilecegim sade bir masa :)

Ya bence de disarida olmaz ama ne bileyim aslında masadan kastım gösteriş için değil hiç daha özenli daha şık dursun diye
Masada ne olcak yiycek micek icecek olmicak mi? Kullanim acisindan dogru daha şık durur mu bilmem. Bence bu kadar darlama kendini., oluyisa olur olmuyosa olmaz

Masa (ve arkada perde) önündeki o fotolardan böööğ geldi
İkramlıkları hazırlayıp servis edersiniz
Pasta varsa ortaya sehpaya ya da küçük bi masaya koyup kesersiniz güzel olur bence

Masada ne olcak yiycek micek icecek olmicak mi? Kullanim acisindan dogru daha şık durur mu bilmem. Bence bu kadar darlama kendini., oluyisa olur olmuyosa olmaz

Ay ne bileyim özenmemis vs derler diye yiyorum kendimi

Dışarıda kız isteme, söz garip olmaz mı :/
Pardon ben nişan sandim, evet isteme garip olur o zaman disarda
En mantiklisi evde baska bi odayi masa icin ayarlamak
cok abarti masalar bana da garip geliyor ama masa da olmazsa cok dumduz ozensiz gozukuyor
En azindan onunde poz verilecek ikramliklarin bulundugu şık bir masa guzel olur

Masa (ve arkada perde) önündeki o fotolardan böööğ geldi
İkramlıkları hazırlayıp servis edersiniz
Pasta varsa ortaya sehpaya ya da küçük bi masaya koyup kesersiniz güzel olur bence

Haklısınız ritüel haline geldi o fotoğraflar, masalar ama olmayınca da özenmemis derler diye çekiniyorum.

Birincisi disarda soz isteme oldugunu ilk defa duyuyorum.ikincisi de masayi ranzanin oldugu odaya koy kim kafaya takip dusunecekki bu ranzanin odasiydi diye.takilmayin boyle seylere

Ay ne bileyim özenmemis vs derler diye yiyorum kendimi
Ozenmek masayla olcaksa eve 3 tane masa koy misafirler gelmesin:)) rahat ol biraz ya guzel guzel giyin tadini cikarin yani .. valla milleti taka taka en guzel ankar heba oluyo

Peki önceden tanışmaya geldiklerinde evi az çok biliyorlar. Odadaki eşyaları başka odaya taşıyacağım (sadece ranzayi) bunu fark ederlerse komik olur mu

Masa bende yaptimda illa daolacak degil ki.ikramliklarini hazirla mutfak masana servise hazir halde.
Salonda da ısıgi iyi alan koseyi hesapla orada fotograf cekilirsiniz yuzukler takilir vs.zaten masa dekor fotograf icin olan birsey.
Boşver yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…