Ya disarda olur mu bu isler? Bence evde yapilmali bu tarz seyler
Ay o masalar çok komik değil mi ya hahah. Ben de sade sapsade bir masa yapmıştım ama olmasa nolcaktı hiçbir şey. Bence boşverin strese girmeyin bunun için altın sarılı gocaman çiçekli böcekli iğrenç balon harfli masalar bence artık demode olma yolunda.
Evde masaya yerim yoksa sirin kucuk bi kafe tarzi bi yerde yapardim
Masa olmayinca cunku cok sade ozensiz gozukecek sizin de icinize sinmeyecek belli ki
Masada ne olcak yiycek micek icecek olmicak mi? Kullanim acisindan dogru daha şık durur mu bilmem. Bence bu kadar darlama kendini., oluyisa olur olmuyosa olmazYa bence de disarida olmaz ama ne bileyim aslında masadan kastım gösteriş için değil hiç daha özenli daha şık dursun diye
Masada ne olcak yiycek micek icecek olmicak mi? Kullanim acisindan dogru daha şık durur mu bilmem. Bence bu kadar darlama kendini., oluyisa olur olmuyosa olmaz
Pardon ben nişan sandim, evet isteme garip olur o zaman disardaDışarıda kız isteme, söz garip olmaz mı :/
Masa (ve arkada perde) önündeki o fotolardan böööğ geldi
İkramlıkları hazırlayıp servis edersiniz
Pasta varsa ortaya sehpaya ya da küçük bi masaya koyup kesersiniz güzel olur bence
Ozenmek masayla olcaksa eve 3 tane masa koy misafirler gelmesin:)) rahat ol biraz ya guzel guzel giyin tadini cikarin yani .. valla milleti taka taka en guzel ankar heba oluyoAy ne bileyim özenmemis vs derler diye yiyorum kendimi
Pardon ben nişan sandim, evet isteme garip olur o zaman disarda
En mantiklisi evde baska bi odayi masa icin ayarlamak
cok abarti masalar bana da garip geliyor ama masa da olmazsa cok dumduz ozensiz gozukuyor
En azindan onunde poz verilecek ikramliklarin bulundugu şık bir masa guzel olur
Aynen yaa eskiden masa mi varmis:)))Masa (ve arkada perde) önündeki o fotolardan böööğ geldi
İkramlıkları hazırlayıp servis edersiniz
Pasta varsa ortaya sehpaya ya da küçük bi masaya koyup kesersiniz güzel olur bence
Ozenmek masayla olcaksa eve 3 tand masa koy misafirler gelmesin:)) rahat ol niraz ya guzel guzel giyin tadini cikarin yani .. valka milleti taka tajs en guzel ankar heba oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?