Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar yağlı bir cildim var ve sık sık su tüketirim.yanımda hep şişem vardır.suyun cilde iyi geldiğini biliyorum fakat sivilcelere nasıl bir etkisi vardır bilmiyorum düşüncelerniz neler benimle paylaşabilir misiniz?
bildiğim kadarıyla su cildin terleyerek nefes almasını sağlıyor ve ciltteki gözeneklerin yağ dolup sivilceye dönüşmesini engelliyor. sebum diye bir şey var ya sivilceye neden olan ciltteki yağ, ciltte su sebum dengesini sağlıyor.
bildiğim kadarıyla su cildin terleyerek nefes almasını sağlıyor ve ciltteki gözeneklerin yağ dolup sivilceye dönüşmesini engelliyor. sebum diye bir şey var ya sivilceye neden olan ciltteki yağ, ciltte su sebum dengesini sağlıyor.
araştırmaktayım şunu öğrendim cildi kuru olanlar dah çok su içmeliymiş ilerde kırışacakmış çünkü.yağlılarda sarkacakmış.su herşeyfaydalıdır derler.ben yine de bir umutla içiyorum sürekli.severim de su içmeyi:)