Suyun gelmesi nasıl anlaşılır

Sermin3694

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
1.368
391
123
34
Sürekli çamaşır değiştiriyorum bianda giden bişey yok ama akıntı mı kaciriyormuyum sumu bilmiyorum varmıdır ki bı bariz fark böyle sızıntı şeklinde giden oldumu hiç rengi kokusu falan nasıldır ki su gidince er yada geç sancı başlar mı

Kiminin sızıntı şeklinde oluyor kiminin bir anda boşalıyor.

Benimki sabah yataktan kalkınca bir anda boşalmıştı. Sonra da Doğuma gittim zaten.

Doktor turnusol kağıdı ile bakabilir idrar mı yoksa suyunuz mu sızıyor diye.

Canım kaç haftaliksin? Benim ilk oğlumda 32.ci haftada sızıntı başlamıştı. Camasirim islaniyordu. Doktora gittim rahim de yumusama var demişti. 2 hafta sonra doğum yaptım.

Canım kaç haftaliksin? Benim ilk oğlumda 32.ci haftada sızıntı başlamıştı. Camasirim islaniyordu. Doktora gittim rahim de yumusama var demişti. 2 hafta sonra doğum yaptım.
peki normal mi yaptınız acaba sezeryan mi?

Canım benim de öyle oluyor 37+1 haftayım bende habire iç çamaşırı değiştiriyorum bir anda su gibi bir şey geliyor ama doktoruma sorduğum da suyumun iyi olduğunu söyledi senin kendi akıntındır dedi

Ay bi doğursaydık da normal hayata dönseydik ha doğurdum ha doğuracam diye gün sayıyorum

Canım benim de öyle oluyor 37+1 haftayım bende habire iç çamaşırı değiştiriyorum bir anda su gibi bir şey geliyor ama doktoruma sorduğum da suyumun iyi olduğunu söyledi senin kendi akıntındır dedi
Canım benimde suyum iyiydi bir anda suyun bitmiş şoku ile doğuma alındım 8 buçuk aylık doğdu kızım çok şükür sağlığı iyi ama su kaçırma gibi şüphen varsa kontrol ettir hep

Canım benimde suyum iyiydi bir anda suyun bitmiş şoku ile doğuma alındım 8 buçuk aylık doğdu kızım çok şükür sağlığı iyi ama su kaçırma gibi şüphen varsa kontrol ettir hep
Sorma canım bu hafta biraz daha çoğaldı ayaktayken birden su gibi şeffaf sıcak bi akıntı geliyor perşembe kontrolüm var gene sorayım doktora

Doktora gitsen daha doğru olur. Onlar bir testle anliyorlar. Su_ sanci sureci herkeste farkli oluyor çünkü[/QUOTE
Yarın doktorun canım da bide bir buçuk saat mesafe oyuzden kuruntu mu yapıyorum diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…