- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 123
- 34
- Konu Sahibi Sermin3694
-
peki normal mi yaptınız acaba sezeryan mi?Canım kaç haftaliksin? Benim ilk oğlumda 32.ci haftada sızıntı başlamıştı. Camasirim islaniyordu. Doktora gittim rahim de yumusama var demişti. 2 hafta sonra doğum yaptım.
Canım benimde suyum iyiydi bir anda suyun bitmiş şoku ile doğuma alındım 8 buçuk aylık doğdu kızım çok şükür sağlığı iyi ama su kaçırma gibi şüphen varsa kontrol ettir hepCanım benim de öyle oluyor 37+1 haftayım bende habire iç çamaşırı değiştiriyorum bir anda su gibi bir şey geliyor ama doktoruma sorduğum da suyumun iyi olduğunu söyledi senin kendi akıntındır dedi
Sorma canım bu hafta biraz daha çoğaldı ayaktayken birden su gibi şeffaf sıcak bi akıntı geliyor perşembe kontrolüm var gene sorayım doktoraCanım benimde suyum iyiydi bir anda suyun bitmiş şoku ile doğuma alındım 8 buçuk aylık doğdu kızım çok şükür sağlığı iyi ama su kaçırma gibi şüphen varsa kontrol ettir hep
Canım 38+6 yim bugünCanım kaç haftaliksin? Benim ilk oğlumda 32.ci haftada sızıntı başlamıştı. Camasirim islaniyordu. Doktora gittim rahim de yumusama var demişti. 2 hafta sonra doğum yaptım.
Doktora gitsen daha doğru olur. Onlar bir testle anliyorlar. Su_ sanci sureci herkeste farkli oluyor çünkü[/QUOTE
Yarın doktorun canım da bide bir buçuk saat mesafe oyuzden kuruntu mu yapıyorum diye düşündüm
Aynen canım valla sabah akşam iyice paronayak oldumAy bi doğursaydık da normal hayata dönseydik ha doğurdum ha doğuracam diye gün sayıyorum
Ben de aynı durumdayım kızlar sanki hiç doğmgcak gibi geliyoAynen canım valla sabah akşam iyice paronayak oldum
Iyi cnm senin zamanin gelmiş o zamanCanım 38+6 yim bugün
Bekliyorum canım artıkIyi cnm senin zamanin gelmiş o zaman
Rabbim yardımcın olsun cnm.Bekliyorum canım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?