''suuucum'' Arkadaşımızın Bebeği '' Su ''Melek Olup Cennete Uçtu

İnsan hayret ediyor değil mi nasıl bi poşete dolanır bi bebek diye. Bende aynen 29 gün önce böyle hayret ettim her zaman yediği içtiği şeyi nasıl yiyemedi benim yavrum diye. Ben bu hemlich için ders aldım ilk yardım kursuna gittim nasıl yapamadım ben bu manevrayı diye yedim kendimi. Ama herşey bi sebep. Biz zannediyoruz ki çocuklarımızı biz koruyoruz ama o öyle değilmiş işte. Rabbim izin vermezse gözünün önündeki çocuğunu koruyamıyormuşun. .. boğazım düğümlendi niye çıktı bu konu benim karşıma bilmiyorum. Ama hiç başıma gelmez sandığım şey nasıl da geliyormuş başıma bi kez daha anladım .. bu evladını kaybeden anne babalar nasıl yaşıyor, nasıl devam ediyor hayatına derdim. Çok şükür ki daha hayatta benim Metem ama insan bu 29 günde bile hala yaşayıp, saçını başını yolmuyorsa bu yine Rabbimin bize verdiği sabırdanmış onu da anladım. Ama derdi veren Rabbim dermanını da verecek inanıyorum. .inşallah oğlum eskisinden de sağlıklı bi şekilde gelecek evine. Biz Ramazan bayramından önce kendi bayramımızı yapacağız. İnanıyorum

Allah hiç kimseye yaşatmasın, Rabbim sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…