''suuucum'' Arkadaşımızın Bebeği '' Su ''Melek Olup Cennete Uçtu

İnanılmaz bir acı..Okurken tüylerim diken diken oldu..Nefes alamadım sanki..Ne söylesem, ne yazsam boş..Allah hepimizin evladını görünür görünmez tehlikelerden korusun..Allah rahmet eylesin..Anacığına babacığına sabır versin..Allah kimseye böyle acı yaşatmasın..:KK43:

ALLhtan SABIR dılerım kendıısıne cok kısa bı anda olsa kendımı yerıne koydum ve mahvoldum..ALLAHIM annelık ne zor sorumluluk..kızımın basına gelen kazalar hep gozumun onunde olmustr bnımde off cok kotu oldum kac yasındaydı acaba

allah sabırlar versin ne yazıcağımı bilemiyorum
rabbim kimsenin başına vermesin :KK14::KK14:

allah ailesine yardım etsin şuan çok kötü oldum anne babasına şefaatçi olucak inşallah allah rahmet eylesin

Of o kadar çok üzüldüm ki :KK43:(((((((((((( Allah sabır versin onlara nasıl dayanılır ki bu acıya evin her yeri o bebekle doluyken nasıl dayanılır :KK43:(

ve gamzeye gittik.perişan durumda.Rabbim sabır versin.dışarıdan gelmişler.bebişin karnını doyurmuş,bezini değiştirmiş.ilk defa kendi odasına yatıracakmış.yukarıya odaya çıkıp çarşaflarını sermiş.giysilerini hazırlamış.banyo yaptırmak için aşağıya SU yu almaya inmiş.o kötü manzarayla karşılaşmış.nereden eline geçirdiyse poşeti almış ve ona dolanmış.boğulmuş,ciğerleri patlamış.(yazmak da zorlanıyorum Rabbim gani gani sabır versin.tesellisi imkansız bir durum.çok zor çok.Allah kimseye yaşatmasın.)sizlerin başsağlığı ve sabır dileklrinizi de ilettik.​

ayy Allahım sabır versın.acısını taaaaaaaaa yurekten hissediyorum..içim yandı:KK43:(

:KK43:(((((((((((((( cok ama çok üzgünüm burfur cok saol cnm bizim adımıza dileklerimizi ilettiğin için..:KK43:

ve gamzeye gittik.perişan durumda.Rabbim sabır versin.dışarıdan gelmişler.bebişin karnını doyurmuş,bezini değiştirmiş.ilk defa kendi odasına yatıracakmış.yukarıya odaya çıkıp çarşaflarını sermiş.giysilerini hazırlamış.banyo yaptırmak için aşağıya SU yu almaya inmiş.o kötü manzarayla karşılaşmış.nereden eline geçirdiyse poşeti almış ve ona dolanmış.boğulmuş,ciğerleri patlamış.(yazmak da zorlanıyorum Rabbim gani gani sabır versin.tesellisi imkansız bir durum.çok zor çok.Allah kimseye yaşatmasın.)sizlerin başsağlığı ve sabır dileklrinizi de ilettik.​

Allah'ım sabırlar versin ailesine,Allah gani gani rahmet eylesin:KK14:

Bu konuya defalarca gelip baktım her defasında ne yazacağımı bilemeyip geri çıktım.
Ne denebilir ki? bir anne baba nasıl teselli edilebilir ki? Elimden gelen Allah'a dua etmek...
Zaman melhem olurda anne ve babasının kalbindeki acı zamanla diner inşallah...
Allah sabır versin...

Son düzenleme:

aman yarabbim ne acııııı:KK43::KK43:Allah sabır versin ailesinin başı sağolsun:KK43::KK43:

ALLAH rahmet eylesin annesine babasınaa bol bol sabır versinn taşıması çok zor ve çok acı bir yük yüklendii üsterine RABBİM bu yükü taşımalarına yardım etsin:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

dun okudugumdan berı kendıme gelemedım kızıma baktıkca ıcım acıyor ALLAHIM o anneyı dusunemıyorum ALLAH ailesine sabır versin

Gamze hanımı tanımıyordum ama bebeğinin saçları için bir muhabbet geçmişti aramızda kuzenim söyledi böyle böyle olmuş diye tanımadığım halde o kadar çok üzüldm ki :KK50: Allah sabır versin.. Allah rahmet eylesin :2:

inanmıyorum daha doğrusu inanmak istemiyorum hastalık neticesinde öldüğünü zannetmiştim fakat bir poşet nasıl olur nasıl allahım çocuklarımız çok değerli göz önünden ayırmamak lazım allah korusun nasıl bir şey bu durduk yerde sanırım eceli gelmiş bebecciğin ne yapsak boş ama çok dikkat etmeliyiz hiç olmazsa biraz akıl erene kadar çok üzüldüm ve çok şaşırdım nasıl poşete dolanır cinayetten bile şüphelenebilir insan ne biliyim düşmanları falan varsa eve girip sessizce takip etmiştir anneyi ve anne uzaklaşınca ne biliyim bu şekilde ölüm bana pek bebeğin kendi kendine yapacağını sanmam ama olmuşta olabilir tabi herşeyi gözönünde bulundurmak gerek yanlış anlaşılmam umarım

CAN YOLDAŞIM GAMZE'M..
gurbetteyiz canyoldaşı olabilmek için buluşmalarımızı arttırdık çok güzel günler geireceğiz Acımızı yaşıyoruz Seninleyiz :KK43:Şimdi kenetlenme zamanıdır ..

X