''suuucum'' Arkadaşımızın Bebeği '' Su ''Melek Olup Cennete Uçtu

burfur

Merdümgiriz&Şevk-i Şurude
Pro Üye
13 Ocak 2009
4.235
656
arkadaşlar sucuuum arkadaşımızın meleği SU bebek cennete uçmuştur.yarın(11 mayıs cuma)öğleden sonra buluşup başsağlığına gitmeyi düşünüyoruz.ayrıntılar yine buradan duyurulacaktır.minik meleğe Allah'dan rahmet,anne-baba ve tüm yakınlarına da sabırlar diliyoruz.Başınız,başımız sağolsun.(Kütahya KK üyeleri)​

allahım sabırlar versin..çok ama çook üzüldüm:KK43::KK5::KK5::KK5::KK5:

Allah rahmet eylesin, acılı ailesine de sabır diliyorum..

rahatsız mıydı bebişi?

ayyy nasıl üzüldüm allah sabır versin çok üzüldüm bende bebeğimi kaybetmiştim gerçekten çok zor allah sabır versin allah rahmet eylesin

off ya içim nasıl kötü oldu nasıl üzgün dür şimdi o anne ya :KK43::KK43::KK43:

çok ama çok üzüldüm suuucum ve ailesine allahtan sabırlar diliyorum :KK43:

gamzeye başsağlığına gidiyoruz.saat 14 de domaniçler petrolün önündeki otobüs durağında buluşuyoruz.(değişiklik olabilir hanımlar.çocuklarımızı götürmek istemiyoruz.bu yüzden de çocuklarımızı bırakacağımız yerler ayarlamaya çalışıyoruz.)değişikler için lütfen burayı takip ediniz.​

Allah cc sabri cemil nasip etsin cumanin hürmetine kendisine hayirli saglikli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin
mahser günü cennetin kapisinda bekleyip anne babasini cennete almadikca iceri girmesin ,anne babanin cektigi
SIKINTILAR cennete anahtar günahlarina kefaret olsun (amin

ben gelemiyorum ama aklım kendisinde lutfen gelemeyen arkadaşlarında başsağlığı dileklerini iletin :KK43:

(Bir çocuk ölünce, Allahü teâlâ, bildiği halde, meleklerine sorar:
- Kulumun çocuğunu aldınız, kalbinin meyvesini kopardınız. Peki kulum buna ne dedi?
- Ya Rabbi, hamd edip teslimiyet gösterdi.
- O kuluma Cennette bir ev yapıp, adını da, “Hamd evi” koyun!) [Tirmizi]

Bunları Cennete götürün
Kıyamette Allahü teâlâ, müminlerin çocukları için, (Bunları Cennete götürün) buyurur. Melekler, çocukların Cennete girmesini söylerler. Çocuklar, (Ana-babamız hani?) derler. Melekler, (Onlar sizin gibi günahsız değildir. Görülecek hesapları var) derler. Çocuklar ağlaşır, (Ana-babamızı almadan girmeyiz) derler. Cenab-ı Hak, çocuklara buyurur ki:
(Ey yavrular, haydi gidin, ana-babanızı da alıp Cennete girin!) [Nesai]

Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Küçükken ölen çocuklar, ana-babaları ile karşılaşınca, ellerinden tutup, ana-babaları Cennete girinceye kadar, onlardan ayrılmazlar.) [Müslim]

(Hiçbir Müslüman yoktur ki, büluğa ermemiş bir çocuğu ölsün de, Allahü teâlâ, bol rahmeti sebebiyle, onu Cennete koymasın.) [Buhari, Nesai]

(Üç evladı ölmüş olan bir Müslüman ateşe girmez.) [Buhari, Müslim]

(Kimin bâlig olmamış üç evladı ölmüşse, bu çocuklar, onu ateşten koruyan bir kale olur, ölen evlat iki, hatta bir olsa da...) [Tirmizi]

Peygamber efendimiz, (Üç çocuğu ölen, Cennete girer) buyurdu. Oradakiler, (İki çocuğu ölen de mi?) diye sual edince, (İki çocuğu ölen de Cennete girer) buyurdu. (Ya bir çocuğu ölen?) diye tekrar sual edilince, buyurdu ki: (Allah’a yemin ederim ki, bir çocuk doğup hemen ölse, annesi sabredip sevabını Allahü teâlâdan beklerse, annesini Cennete götürür.) [Taberani]

Yine buyurdu ki:
(Alan da, veren de Allahü teâlâdır. Çocuğu ölen o kadına taziyede bulunun. Sabretsin, ecrini görecektir.) [Müslim]

Musibete uğrayanı teselli etmelidir. Bir hadis-i şerifte buyuruldu ki:
(Çocuğu ölen kimseyi teselli edene Cennet hırkası verilir. Musibete uğrayanı teselli eden, onun sevabı kadar sevap kazanır.) [Tirmizi]

Ne mutlu sabredenlere Allah cc sabredenlerden eylesin (amin

ve gamzeye gittik.perişan durumda.Rabbim sabır versin.dışarıdan gelmişler.bebişin karnını doyurmuş,bezini değiştirmiş.ilk defa kendi odasına yatıracakmış.yukarıya odaya çıkıp çarşaflarını sermiş.giysilerini hazırlamış.banyo yaptırmak için aşağıya SU yu almaya inmiş.o kötü manzarayla karşılaşmış.nereden eline geçirdiyse poşeti almış ve ona dolanmış.boğulmuş,ciğerleri patlamış.(yazmak da zorlanıyorum Rabbim gani gani sabır versin.tesellisi imkansız bir durum.çok zor çok.Allah kimseye yaşatmasın.)sizlerin başsağlığı ve sabır dileklrinizi de ilettik.​

ve gamzeye gittik.perişan durumda.Rabbim sabır versin.dışarıdan gelmişler.bebişin karnını doyurmuş,bezini değiştirmiş.ilk defa kendi odasına yatıracakmış.yukarıya odaya çıkıp çarşaflarını sermiş.giysilerini hazırlamış.banyo yaptırmak için aşağıya SU yu almaya inmiş.o kötü manzarayla karşılaşmış.nereden eline geçirdiyse poşeti almış ve ona dolanmış.boğulmuş,ciğerleri patlamış.(yazmak da zorlanıyorum Rabbim gani gani sabır versin.tesellisi imkansız bir durum.çok zor çok.Allah kimseye yaşatmasın.)sizlerin başsağlığı ve sabır dileklrinizi de ilettik.​

Ay içim parçalandı. Rabbim yardımcısı olsun,sabır versin.
Cennette bekleyecek o annesini.

ALLAHIMMM:KK43::KK43::KK43:yazik ya gercekten cok uzuldum ya :KK43:ALLAH RAHMET EYLESIN(AMIN):nazar:

arkadaşlar sucuuum arkadaşımızın meleği SU bebek cennete uçmuştur.yarın(11 mayıs cuma)öğleden sonra buluşup başsağlığına gitmeyi düşünüyoruz.ayrıntılar yine buradan duyurulacaktır.minik meleğe Allah'dan rahmet,anne-baba ve tüm yakınlarına da sabırlar diliyoruz.Başınız,başımız sağolsun.(Kütahya KK üyeleri)​

biz eşimle bu acı haberi duyunca mahfolduk :KK14::KK14::KK14::KK14: ALLAH ım O Yüce Rabbim Gamze arkadaşıma bol bol sabır versin çok çok üzgünüm keşke yanında olabilseydik :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

gerçekten okurken içim parçalandı çok çok zor dayanılması imkansız bir durum o nasıl yaşıyor bu acısını nasıl dayanıyor allah bilir...başı sağolsun...başımız sağolsun çok üzüldüm evlat acısından ötesi yok düşüncesi bile kötü ki yaşamak ne zordur...bebeği cennette artık ordan izleyecek melek annesini allah rahmet eylesin su bebeğe...

X