Suudi müftü: Şiddetli açlık halinde karınızı yiyebilirsiniz

Akşam eve gittiğimde kayınvalidem dalga geçiyordu :KK49:
oğlum bu kızın nesini yiyeceksin sen diye ; dedim annecim benkocama etlı butlu bulucam bidene benide kürdan niyetine artık nabalım deıdm sustu :KK50:

niye özellikle karısını onu çakamadım
sokaktan etli butlu bir hatun yese zinhar olmaz günnah mıdır azizim

http://www.haberler.com/erkek-esini-yiyebilir-fetvasi-asparagas-cikti-7175799-haberi/

Erkek, Eşini Yiyebilir' Fetvası Asparagas Çıktı
09 Nisan 2015 Perşembe 19:12
Suudi Arabistan Genel Müftüsü Şeyh Abdülaziz el-Şeyh'in "şiddetli açlık halinde erkek eşini yiyebilir" şeklinde bir fetva vermediği ortaya çıktı.
Suudi Arabistan Genel Müftüsü Şeyh Abdülaziz el-Şeyh'in "şiddetli açlık halinde erkek eşini yiyebilir" şeklinde bir fetva vermediği ortaya çıktı.

İran'a yakın olarak görülen Arap medyasında yayılan iddia, Arap ülkelerini yanı sıra,Türkiye ve tüm dünyada büyük yankı uyandırmıştı.

Suudi Arabistan'ın resmi haber ajansı SPA'ya açıklamada bulunan Müftü Abdülaziz el Şeyh, yayılan bu yalan haberle, Suudi Arabistan'dan ve Müslümanlardan öç alınmak istendiğini söyledi. Müftü, bu yalanla kendisinin İslam dünyasındaki itibarını yok etmek isteyenlerin aslında İslam'a yönelik bir saldırı yaptığını vurguladı.

Ben de bunu diyodum tam asparagas habrr bu. Bu irandan korkulur :))

ahhh inşallah öldükten sonra karınızla ilişki yaşayabilirsiniz fetvası da asparagastır ama zannetmem:KK43:

Gerçekliği olsaydı şaşırmazdım.
ya işte bencede tartışılması gereken bu, burda hiçbirimiz aaa öyle şey olurmu bi müslüman bunu diyemez diyemedik. çünkü böyle diyen-diyebilme potansiyeli olan- insanlar çok var. onlar yüzünden.

X