Suudi müftü: Şiddetli açlık halinde karınızı yiyebilirsiniz

mısırda bir hocamıdrı müftümüdür neyse öyle fetva vermişti.Kaç saate kadar hatırlamıyorum ama öldükten sonrada belirli bir süre cinsellik yaşayabilirsiniz eşinizle diye.Adamlar sapıklıkta çığır açıyor.

Netcen nekrofili yada yamyamlık dürtülerin olunca dini fetva vereyim de meşrulaşsın kafasındalar...

Adamın açlıktan yüzü gözü kaymış. Biri şuna kadın getirsin!

mısırda bir hocamıdrı müftümüdür neyse öyle fetva vermişti.Kaç saate kadar hatırlamıyorum ama öldükten sonrada belirli bir süre cinsellik yaşayabilirsiniz eşinizle diye.Adamlar sapıklıkta çığır açıyor.
bastırılmış duyguları var bunların hadi adam abdest alırda ölü kadın ne yapacak cünup mu gidecek tövbe bismillah adamlar aşmış kendini zaten bu vaazı verenler dikkat edilse yaşı geçmiş adamlar bunlarıda anca tebeşir paklar

ay töbe estafurullah. altıma işiyodum nerdeyse hem sizin yorumları hem haberi okurken. kız ben hamileyim çişimi tutamıyom baağzen :KK23: yapmayın böyle iş yerindeyim bi de :KK53:

Doğru mu yalan mı bilmiyorum ama ben böyle bir hikaye duymuştum. Hırsızlık yapan bir adam çaldığı paralarla gizlice bir yük trenine biniyor ve tren günlerce durmuyor adam ellerinin etlerini yemek zorunda kalıyor.

X