- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa ben kendim okudum bi de anne grubumun topiğine gittim onları da aldım geldim burayaHaberin basligina hamileler bakmasin diye ekleseydin keske chess Allah korusun cocuklari icin tehlike
Ya şaka maka bu herifin sözlerini feyz alıp karısına bunu uygulayabilecek manyaklar var
hannibal 2Suudi Arabistan Müftüsü, müslüman bir erkeğin karısını yiyebileceğini belirten bir fetva yayınladı.
Perşembe, 09 Nisan 2015 11:45
İran haber sitesi Al Aram'da yer alan habere göre, Suudi Arabistan MüftüsüAbdülaziz bin Abdullah'ın yayınladığı fetvada müslüman bir erkeğin belirli koşullarda karısını yiyebileceği belirtiliyor.
Fetvada, bir erkek şiddetli açlık çekiyorsa karısını veya karısının vücudunun çeşitli parçalarını yemesine izin veriliyor.
Fetvanın, kadının kurban edilmesi ve kocasına itaati ile kadının erkeği ile bir olma isteğine kanıt olarak yorumlandığı iddia edildi.
http://haber.sol.org.tr/dunya/suudi-muftu-siddetli-aclik-halinde-karinizi-yiyebilirsiniz-112932
yuh! diyorum..allah akıl fikir versin,bunamışmı bunlarmısırda bir hocamıdrı müftümüdür neyse öyle fetva vermişti.Kaç saate kadar hatırlamıyorum ama öldükten sonrada belirli bir süre cinsellik yaşayabilirsiniz eşinizle diye.Adamlar sapıklıkta çığır açıyor.
deli adamhannibal 2
allah akıl fikir versin
ancak vicdansızlar yer bunlar daha öncede kız çocuklarını diri,diri gömen topluluk değilmiydi
halen aynı akıllanmamışlar vicdan desen zaten yok
bu dedeyi timsahların önüne atıcaksın bakalım nasıl yeniyormuş ohh zevkle seyrediceksinsapığa bağladımAhaha yamyam mısın bey amca