Suudi müftü: Şiddetli açlık halinde karınızı yiyebilirsiniz

anamm bu neeee:KK57::KK57::KK57:buj ne diyo böylee yarabbim sen akıl ver bu kullarınaaa. :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:güldüm yaa alacan eline bir yaş sopaaa gömecen kafasınaa..

o petrolünüz de bir gün bitecek maskaralar o zaman göreceğim sizi yobazlar

Ya şaka maka bu herifin sözlerini feyz alıp karısına bunu uygulayabilecek manyaklar var:KK43:

aynen dövdükleri öldürdükleri yetmezmiş gibi bazıları bunun gerçek olduğuna inanıp karılarını yiyecekler bu çok vahim bir şey ki buna inanan hiçte az değil cahil çok heleki böyle adını din adamı koyanlara

10931159_790077594422724_2184951239416544116_n.png

Suudi Arabistan Müftüsü, müslüman bir erkeğin karısını yiyebileceğini belirten bir fetva yayınladı.
muftu.jpg

Perşembe, 09 Nisan 2015 11:45

İran haber sitesi Al Aram'da yer alan habere göre, Suudi Arabistan MüftüsüAbdülaziz bin Abdullah'ın yayınladığı fetvada müslüman bir erkeğin belirli koşullarda karısını yiyebileceği belirtiliyor.

Fetvada, bir erkek şiddetli açlık çekiyorsa karısını veya karısının vücudunun çeşitli parçalarını yemesine izin veriliyor.

Fetvanın, kadının kurban edilmesi ve kocasına itaati ile kadının erkeği ile bir olma isteğine kanıt olarak yorumlandığı iddia edildi.
http://haber.sol.org.tr/dunya/suudi-muftu-siddetli-aclik-halinde-karinizi-yiyebilirsiniz-112932
:KK57::KK57::KK57:hannibal 2

allah akıl fikir versin

mısırda bir hocamıdrı müftümüdür neyse öyle fetva vermişti.Kaç saate kadar hatırlamıyorum ama öldükten sonrada belirli bir süre cinsellik yaşayabilirsiniz eşinizle diye.Adamlar sapıklıkta çığır açıyor.
yuh! diyorum..allah akıl fikir versin,bunamışmı bunlar

ancak vicdansızlar yer bunlar daha öncede kız çocuklarını diri,diri gömen topluluk değilmiydi

halen aynı akıllanmamışlar vicdan desen zaten yok

offf bu ne diyor ya. moron.

Dostlar alışverişte görsün hesabı... Bi işe yaramıyorum bari bir kaç bir şey saçmalıyım demiş. İş yapıyor güya... Tipsiz müşrik.

X