- 10 Kasım 2008
- 21
- 0
Merhabalar bende esimin isi nedeniyle 2 kizimla ciddeye gelecegim nasip olursa..Eger ordaysaniz bende sizden bilgi alabilirmiyim. Gerci bu forum pek aktif kullanilmiyor sanirim...compound ariyoruz bildiginiz tavsiye edebileceginiz compoundlar varmi? kizimi international bir okula gondermek istiyorum okula yakin olan compounlar varmi? fiyatlari neler?
hoşbuldumm:) nasılsınız?? :)
merhaba Arzukoç hanım. biz hala gitmedik. 1 aya kadar kesinleşecek. ben de Cidde' de oturacağım. belki sizle arkadaş oluruz. Compound tarzı evleri herkes tavsiye ediyor, bizde öyle düşünüyoruz. benim oğlum 3'e ,kızım 1'e gidecek nasip olursa. okul işine karar veremedim. artık oraya gidince bakarız. Rabbim hepimiz için kolaylaştırsın.
irgah diye geciyor burası biz de riyad galeriye yakındık tasındık oradan ben uzun zamandır bakmadım yeni gördüm yazdıgını artık yakın zamandaTürkiyeye dönüyoruz oglumun okulu bitti cünkü sizin dönüs varmı yakın zamnda
Herkese selamlar.bende yeni evlenip ciddeye yerlestim.72:Vede hep burda olacagim.:)ciddedeki arkadaslarla bulusmak dilegiyle
Hayırlı olsun Severim Ciddeyi Güzel şehirdir Gece deniz kenarında oturup fıskiyeyi izlemeye bayılırım Gelsem yine oralara :)[/QUOTE
Sen ne kadar sure burda kaldin.turkler icin dil kursu falan bulunurmu burda.yada alisveris disinda yapilacak neler var?
Hayırlı olsun Severim Ciddeyi Güzel şehirdir Gece deniz kenarında oturup fıskiyeyi izlemeye bayılırım Gelsem yine oralara :)[/QUOTE
Sen ne kadar sure burda kaldin.turkler icin dil kursu falan bulunurmu burda.yada alisveris disinda yapilacak neler var?
4-5 sene kadar kaldım Sonraki gelişleirmde de ( en son geçen yıl hacca kadar) Medinede kaldım Ama Ciddeye gitmeden olmazzdı tabi :)
Ben dil kursuna ihtiyaç duymadım Zaten Trden altyapım vardı Orda komşu eş dostla pratik yapmış oldum Ama tabi bu insanlar Türk değildi Sürekli Türklerle olunca pek konuşma öğrenme şansın olmaz Cidde yapılabilecek edindiğin çevreyle gidip gelmek dışında alışveriş merkezleri ve deniz kenarı En azından benim için böyle
merhaba Hülya. Bizde King Abdullah City'de oturuyoruz. 1 ay önce geldik. Her hafta Cidde'deyiz. Gördüğüm kadarıyla buradaki kadınların tek Mesgalesi AVM'lerde gezmek ve cep telefonlarıyla Ugraşmak! Yurtdışında aynı dili Konuşabildiğin 1kişi bile insana yetiyor.Kısmet olursa tanışmak isterim...görüşmek ümidiyle.Herkese selamlar.bende yeni evlenip ciddeye yerlestim.72:Vede hep burda olacagim.:)ciddedeki arkadaslarla bulusmak dilegiyle
arapca biliyosun galiba lutfen yardim et bana.cevremde kimse yok yardim edecek.netten arastirdim ama emin olamadim tereddutte kaldim.elizan ne demek.arapca bi isim oldugunu biliyorum ama anlamini bilmiyorum.acil yardim edermisin lutfen4-5 sene kadar kaldım Sonraki gelişleirmde de ( en son geçen yıl hacca kadar) Medinede kaldım Ama Ciddeye gitmeden olmazzdı tabi :)
Ben dil kursuna ihtiyaç duymadım Zaten Trden altyapım vardı Orda komşu eş dostla pratik yapmış oldum Ama tabi bu insanlar Türk değildi Sürekli Türklerle olunca pek konuşma öğrenme şansın olmaz Cidde yapılabilecek edindiğin çevreyle gidip gelmek dışında alışveriş merkezleri ve deniz kenarı En azından benim için böyle
merhaba Hülya. Bizde King Abdullah City'de oturuyoruz. 1 ay önce geldik. Her hafta Cidde'deyiz. Gördüğüm kadarıyla buradaki kadınların tek Mesgalesi AVM'lerde gezmek ve cep telefonlarıyla Ugraşmak! Yurtdışında aynı dili Konuşabildiğin 1kişi bile insana yetiyor.Kısmet olursa tanışmak isterim...görüşmek ümidiyle.
Merhaba arzu,oncelikle mesajimi ya it aci in icin tesekkurler,Evette ne yazikki burda yapilabilecekler sinirli bu yuzden her zamankinden daha cok arkadasa ihtiyacim duyuyor insan.sen tanismak isterim bende
yok bız al aqıq te oturyrzz.. bende yakın zman da tatıle gıdecegım. kesın donuşumuz bellı dııl.sızın adınıza sevındım.
Al Khobar dan merhaba..hanimlar 1 senedir burdayim.Artik Turk arkadaslar edinmenin vakti geldi selamlar