Suudi Arabistan Paylasim Alani(Tanisma)

nerdesinzz kislarr aa ugramaz oldunz sanki topige yani yoklamami alalim artik kaydirigubbakcemile
bos birakmayalim olmuo ama kafamçokkarıştı

geldim canim benim nette bir sorun vardi onun icin giremiyordum canim baya sikilmisti net calismayinca burdayim artik tek tesellim burasi zatenkaydirigubbakcemile

iki ay sonra mi gidiyorsun eylul77?ben de 2 ay sonra gitmeyi dusunuyorum ama daha belli degil,buralar cok isininca leylek gibi gocuyoruz tr ye:roflol:

bende kayıslar tamamen koptu canım bu aydan 8gun hazırandan da 10 15 gun kadar atınca 2 ay kaldıdelikafaduldenhazıranın 15 engec gıdıcem ınsallah canım.

siz gocuyorsunuz yine ben burda yerimde saymaya devam edecegim galiba :çok üzgünüm:

aynen eylul katiliyorum sana:roflol:daiman evin icinde cok guzel hayat yasiyoruz ne demessin esim ayni fikirde her zaman diyor hayatin guzel geciyor diye :1closedeyes:

canım sen gıtmıyormusun tr ye yazları.ıns sende gıdersın yaza.ıkame sorunun yoksa acık ayılıp bayılma moduna gır canım acımayın su adamlara gondersın senı:jeyyar

ay bıde ne sıkılıyonuz neguzel yasıyonuz demıyolarmı ınsanı cıleden cıkarıyolar.klava:

bende kayıslar tamamen koptu canım bu aydan 8gun hazırandan da 10 15 gun kadar atınca 2 ay kaldıdelikafaduldenhazıranın 15 engec gıdıcem ınsallah canım.

ben de 17 aralikta dondum tr den ama benim de koptu walladelikafadulden.cocuklar icin de cok iyi oluyor degisik bir yer gormus oluyorlar,acik alanda oynama sanslari da var tr de.burada gunes carpacak diye cikartamiyoruz ogleden sonra,koskoca bir gun bosa gidiyor.sabahlari 1 2 saat hava kararmadan once 1-2 saat derken,cocuklar doya doya kosup oynayamiyorlar.
sen thy ile mi gidiyorsun

aynen eylul katiliyorum sana:roflol:daiman evin icinde cok guzel hayat yasiyoruz ne demessin esim ayni fikirde her zaman diyor hayatin guzel geciyor diye :1closedeyes:

oyle demek islerine geliyor cunku.sorun,sikayet dinlemek istemiyorlar.
ben cok SIKILIyorum dedigim zman esim once dinliyor,haklisin diyor.ben de eee cozum deyince hemen geri donus yapip,ne var ki sIKILacak,butun gun bir suru sey yapip yoruluyorsun bir de ustune SIKILMAYA nasil vakit buluyorsun diyor:dilcikar:
hic basa cikamazsa senin artik tr ye gitme vaktin gelmis deyip postaliyor beni:roflol:
butun mesele bu yani,onlardan cozum isteyip bir beklenti icine girdiginde hemen kacacak delik ariyorlarklava:bizim SIKILMAMIZ demek sikayet ve onlarin rahatinin kacmasi demek.butun gun calisiyor adamlar bi de bizim SIKINTImizla mi ugrasacaklar:1no2:

kizlaaaaar cildiranlar buraya!!!!
haziranin 15 inde bulusalim..hep beraber eylul77 nin pesine takilip,kocalari da burada rahat yasam alanlarinda birakip tr ye kacalim:)))ne dersiniz:)))
haydi toplayin bohcanizi:)))

kapacino senin esin turktu degil mi,kendisi hic ozlemiyor mu tr yi,

esim asli turk dogma buyume burada ailesi burada oldugu icin pek aramiyor :jeyyar:ama gecen yil turk kimligini aldi beni bekle beraber gidelim diyor bende bekliyorum bakalim hayirlisi bu sene gidemiyoruz borclarimiz oldugu icin biraz kapatayim diyor:bbo: ondan sonra gidecegiz hihoyyyt
insallah

haziranin 15 inde bulusalim..hep beraber eylul77 nin pesine takilip,kocalari da burada rahat yasam alanlarinda birakip tr ye kacalim:)))ne dersiniz:)))

benim bohcam hazir benide alin kacirin kizlarrrrrrrkaydirigubbakcemile

gelecek yil diyor esim yok allaha sukurler olsun ikame sorunum yok bizim borclar icin durmak zorundayim canim :1no2:

hadi hayirlisiyla canim insallah guzel gecirirsiniz tatilinizi nereye gidiyorsunuz tr yede geri sayim basladi sizin icin benim yerimede soyle bir havasini nefesinize alin kaydirigubbakcemile5

insallah kisa zamanda borclarinizi halledip gidersiniz,degisiklik lazim hepimize:)
biz de burada dogup buyuseydik ve baska ulkelerdeki yasantilardan haberimiz olmasaydi bizde aramazdik bence,yanlis anlama esin icin soylemiyorum bunu,buradaki arap kadinlarindan bahsediyorum,cogu hallerinden memnun.alisveris vs yeterince tatmin ediyor onlari cunku baska birsey bilmiyorlar.ama bizim geldigimiz yer cok farkli oldugu icin burada uzun sure duramiyoruz

sen ne dıyorsun canım benım oglum benden beter cocuk hergun gun sayıyor.tr de eve zor alıyorum onu butun gun dısarıda oynuyor.benım bellı olmuyor canım ama genelde thy ıle gıdıyorum busene esımle beraber arabayla gıtmeyı dusunuyoruz.gecen senede arabayla donduk.ben gıdeyımde neyle olursa olsun.sen hangısıyle gıdıyorsun?

benım bohcalar hazırlanmaya basladı bıle canım:teytey:

gelecek yil diyor esim yok allaha sukurler olsun ikame sorunum yok bizim borclar icin durmak zorundayim canim :1no2:

hadi hayirlisiyla canim insallah guzel gecirirsiniz tatilinizi nereye gidiyorsunuz tr yede geri sayim basladi sizin icin benim yerimede soyle bir havasini nefesinize alin kaydirigubbakcemile5

kapacıno ıns sıkıntılarınızı halleder en kısa zamanda gıdersın tr ye:1hug:ben tr de ızmıte gıdıyorum ailem orda.3-4 ay ordayım.esım geldıgınde tatıle cıkıyoruz 15-20 gun tekrar gerı ızmıte gelıyoruz.a.s.

ben saudia ile gidiyorum,gecen sefer gidiste yer bulmakta cok zorlanmistim.biliyorsun burada turk dizileri yayinlaniyor ya,butun suudiler tr ye akin etmisti,yaz donemi bir de zor oluyor yer bulmak.bu sene gitmesinler de bana yer kalsin:jeyyar:
havaalanina gittim ama hic umidim yoktu nerdeyse ucagin kargo kismina bile yolcu alacaklardi,o kadar doluydu:roflol:son dakikada yer buldum ve nasil kostugumu hatirlamiyorum,esimin de isi oldugu icin gelememisti,iki kucuk cocuk cantalar deli gibi kostum yetismek icin,ucaga giden otobuste bir ben vardim,dusun,bindim ve kapilar kapandi.nasil yetistim nasil yerlestim hatirlamiyorum bile:bbo:
umarim bu sefer daha kolay olur:Saruboceq:

insallah sagol canim evet oyle tatile cok ihtiyacim var bunaldim artik :1no2:haklisin burdakilaer icin hallerinden memnunlar eltilerimde burda olduklari icin aileleride burda oldugu icin memnunlar hallerinden bende alisamadim buraya gercektende gurbetlik cok zor ailenin yaninda olamamasi alisamadim:bbo: birturlu hayirlisiyla bakalim seneye kismet giderim insallah size iyi tatiller dilerim

insallah sogol canim guzel sevindim insallah guzel gecirirsin tatilini banada dua etmeyi unutmayin sindidenn iyi tatiller dilerim :1hug:

umarim cok zor iki cocukla yolculuk yapmak turk hava yollari daha rahat saudia dan evet baya burada turk dizileri tutuldu araplar bizim dizileri kacirmaz oldular bizi biraz da olsa dizilerimizden tanimaya sevmeye basladilar :teytey:

evet gecensne bızde sorun yasadık annemle beraber donmek ıstedım onun yerı daha onceden hazırdı zaten umre geldıgı ıcın ben yer bulamadım bırgun onceye yer vardı annemden once gıtmem gerekıyordu allahtan yedeklere yazmıslardı yer bosalınca rahatladım.tatıle nerey gıdıyorsunuz senabrnwı?sen daha onceden ayarlamıyormusun bıletlerını canıma.s.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…