merhaba sipsevdi ben 8 senedir burdayim onceden mekkede oturuyordum 3 senedir ciddedeyim bende izmitten geldim komsu sayiliriz yani dedigin gibi bende cok sikiliyorum cevrem cok fazla degil burda cogu hatayli bburadakilerin onlarda daha onceden birbirlerini taniyorlar bol bol carsiya gidiyorum sikilinca evde oturuncainsan daha cok sikiliyor sen neler yapiyorsun:a015:
cocuk varmi diye sormussun sonradan gordum bir oglumve bir kizim var oglum 9 yasinda 3. sinifa gidiyor kizim 2yasinda senin varmi cocuk
hayir canim apartmanimda hic turk yok dedigin gibi hersey kismet aklimin ucundan gecmezdi buraya gelmek geldigimdede ben burda olurum diyordum ama alisiyorsun birde mekke daha kotuydu onceden hala aynida cidde guzel
gorusmek uzere canim:teytey:
Ben Nisanın 1 inde gidiyorum arkadaşlar , ancak 5 ay dayanabildim.Geri dönmeden Allah kabul etsin Umrede yaptık , gözüm arkada kalmıyor.Valla siz zoru başarmışsınız senelerdir burada yaşıyorsunuz.Benim oturduğum apartmanda Türk var , iyide anlaşıyorum ama onlarda hiç mutlu değil.Eşim biraz daha kalmak zorunda , herhalde Ocak gibi ayrılacak , o zamana ikna etmiş.Neyse kendinize iyi bakın , herşey istediğiniz gibi olsun .
huhuuu komsuu nerlerdesin tabiii cuma bugun tatilin tadinimi cikartiosunCADIARZUCADIARZU
Ben Nisanın 1 inde gidiyorum arkadaşlar , ancak 5 ay dayanabildim.Geri dönmeden Allah kabul etsin Umrede yaptık , gözüm arkada kalmıyor.Valla siz zoru başarmışsınız senelerdir burada yaşıyorsunuz.Benim oturduğum apartmanda Türk var , iyide anlaşıyorum ama onlarda hiç mutlu değil.Eşim biraz daha kalmak zorunda , herhalde Ocak gibi ayrılacak , o zamana ikna etmiş.Neyse kendinize iyi bakın , herşey istediğiniz gibi olsun .
merhaba nasilsin kac gundur sayfada sorun var giremedim birsaattir ugrasiyorum ancak duzeldi nasil gidiyor