- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çarşaf giyecek açık yasak orda kalacaksa giyecek eğitim mi Arabistan da yok denecek gibi amerikan okulu iyi olur araplar arap olmayanlara görüşüyor evlerine falan gitmiyor çünkü resmini çekerler günah olur diye erkek görür diyeBence egitim acisindan cok sansli olacak evladiniz diye düşünüyorum.
Oyle carsaf zorunlulugu falan da yok. Ama kapali olmalisiniz diye biliyorum.
Hakkinizda hayirlisi insallah..
Siz cidde demi yasadiniz. Oglum var onun icin endiseleniyorum. Cocuklar nasil orada. Onlar icin aktiviteler varmi.Çarşaf giyeceksin 6 Sene orda kaldım Cidde dağa güzel zor bir yaşamı var türk çok o yüzden canın sıkılmaz türkiye gibi değil çok sıcak milyon çeşit insan var alışveriş merkezi iyi diğer yerleri at çöpe kadın hakkı sıfır çünkü
Ben suudi arabistandayim canim ama ciddede degilim..En az 3 yil kalacagiz. Para cok iyi insan hayir diyemiyor. Kendim acik biriyim. Nasil olucak hic bilmiyorum.
Orada hayat nasil. Okullar nasil.Ben suudi arabistandayim canim ama ciddede degilim..
Ben hufuftaydım Canım Türk okulu dammamda var sanırım . İyi yani duyduğuma göre İngilizce arapca türkce öğreniyorlar ..Orada hayat nasil. Okullar nasil.
Okudugum kadari ile comound evler varmis. Bilginiz var mi. Bizim ciddeye gitmeyi dusunuyorum.
Ust duzey calisan olarak gelicek.Ne olarak geleceksiniz buraya Can'ım ..
Benim esim berber ..
Yanlista yazmis olabilirim. Korumali siteler. O sitede oturdugumux zaman biraz olsun rahat hareket edebiliyomusuz.Yok Can'ım comound o ne oluyor..
Hımm bilemiyorum Canım ama Arabistan iyidir parası suprdir..Ust duzey calisan olarak gelicek.
Hımm Canım var öyle evler arkadaslarım kalıyor..Yanlista yazmis olabilirim. Korumali siteler. O sitede oturdugumux zaman biraz olsun rahat hareket edebiliyomusuz.