- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.572
Isinize yarar mi bilmem turk konsoloslugunun linkini buldum. Oradaki hayata dair bir suru bilgi var.
http://riyad.be.mfa.gov.tr/ShowInfoNotes.aspx?ID=121164
http://riyad.be.mfa.gov.tr/ShowInfoNotes.aspx?ID=121164
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zor bir karar. Ama ben de üstteki arkadaşa katılıyorum. Oğlun da sen de yalnızlık çekmezsiniz sizin gibi gelen çok aile vardır. Güzel bir deneyim ve 3 yıl sadece.
Vatandaşı olmayan insanlara çarşafı dayatabilirler mi bilmiyorum, olabilir çok bilgim yok.
Bahsettiğim siteler havuzlu, güzel evlerin bulunduğu, içerdeki hayatın buradakinin aynısı olduğu dışarı tamamen kapalı siteler.
Benim bile gidesim geldiCanım bizimde gitme durumumuz vardı bi ara o zamanlar araştırmıştım. Bak ciddede yaşam yaz, bir blogger yazmış ayrıntısıyla korkarak ve nefret ederek gittim ama sevdim demiş, o da açık hatta alkolü seven bir bayan. Hiç zorluk çekmemiş, çünkü yabancıların yaşadığı ayrı siteler varmış dışardan başkasının girmesinin yasak olduğu. Bi de cidde gelişmiş bir şehir, alışveriş merkezleri ve şaaşaalı yaşamıyla ünlü. Arabistanın diğer. Şehirlerinden çok farklı. Ben 1 kez gittim. Çok büyük sıkıntı çekeceğini sanmıyorum.
Benim bile gidesim geldi
Sizi bulmam cok iyi oldu. Sorucak o kadar sorularim var ki. Cok heycan yaptim. Esim iyi bir is teklifi ile geliyor oraya. Oglum var gonul rahatli ile oglumu disarda gezdirebilirmiyim mesala. Okuluna istedigi gibi gidip ziyaret edebilirmiyim. Disarda esimsiz alusveris yapabilirmiyim.Sosyal.hayat yok burda kadinlarin en cok yaptigi sey alisveris kuafore gitmek vs..arkadasa edinirsen zamanin nasil gectigini anlayamazsin..ben memnunum.ama sen bilirsin tatlim benim.bulundugum sehir senden daha kati.kurallaei olan peceyle gezmek zorunda oldugum.bir yer ben hicbri aekilde sikayt etmiyorum..3 yildir daa gidip geliyorjm
Bunlari senin icin arastirabilirim.orada arkadaslaeim var..disari istedigin gibi cikarsin insanlaei ama yobaz..rahat edemezsin..yani hepimizin cocugu var canim o kadar buyutme istersen bu durumu..benm.bulundugum.yerr senin gidexegin yerden daha kati kurallari olan bir yer...ne zamana geliyorsun?Sizi bulmam cok iyi oldu. Sorucak o kadar sorularim var ki. Cok heycan yaptim. Esim iyi bir is teklifi ile geliyor oraya. Oglum var gonul rahatli ile oglumu disarda gezdirebilirmiyim mesala. Okuluna istedigi gibi gidip ziyaret edebilirmiyim. Disarda esimsiz alusveris yapabilirmiyim.