• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sütyen ve bikini yıkama sorunu

ARKADASLAR BEN SUTYENLERIMI HER ZAMAN MAKiNADA YIKARIM VE HiCBiR SEKiLDE ZARAR GORMUYORLAR. AMA MUTLAKA 30 DERECEDE YIKARIM VE ASLA SIKTIRMAM. BUZ GiBi OLUYORLAR VALLA.DiGER CAMASIRLARIMLA BERABER ATARIM SIKMADAN ONLARI CIKARIRIM. MAKiNADA KALANLARI DA TEKRAR KURARIM SADECE SIKMAYA TABiKi. HEPSi BU. COK DA MEMNUNUM

benim göğüslerim büyük olmadıkları için tam dolgulu sütyenler kullanıyorum:(((
yani içi baya dolgulu sünger var.makineye atınca süngerin şekli bozuluyo.acaba bu plastik şey tam dolgulu sütyenler için de geçerlimi???

ince çorabın içine koymak da mantıklı gerçekten yoksa hemen işe yaramaz hale geliyorlar

arkadaşlar ben semt pazarından kirli çamaşırları koyduğumuz filenin sutyen için yapılmış olanı var (1,5 ytl ) ondan aldım.sutyenleri iç içe 3 tane yerleştirip yıkadım.hepsi dolgulu sutyen ve hiç bir şey olmadı.Tabi yıkarken 30 dakika ve 30 derece ayarında yaptım.2 tane o fileden aldığımdan 6 adet sutyeni tek seferde yıkamış oldum.Bıkmıştım elde yıkamaktan ve makinada şekillerinin bozulmasından.sizlerede tavsiye ederim.ucuz ve ekonomik

Ben sütyenlerimi yünlü programında yıkıyorum hiçbirşey olmuyor tavsiye ederim

arkadaşlar valla kaça satılıyo bu ya hemen alalım alıp alıp sutyenleri sora çöpe atmaktan sıkıldık yanii ağzı yüzü bi yana kayıyo vallahiiii

15 ytl migrosta var,ben de burdan duydum arkadaş sayesinde hemen aldım,çok memnunum kullandım da bi sorun yok,ya ne büyük dertten kurtuldum anlatamam valla

ben 70 te yıkıyorum ve hiçbirşekilde zarar görmüyor kaliteden kaynaklanıyor olabilir ben önceleri çok ucuzlaından alıyordum ve sürekli atıp yenisini almak zorunda kalıyodum ama artık kaliteli olupta beden devamı kalmamış veya ufak tefek lekeler yüzünden 1. kalite olarak satılamayan ürünleri ucuza satıyorlar oralardan temin ediyorum ve makinede rahatlıklı yıkıyorum temiz temiz içim rahat giyiyorum elde yıkamak ölüm ya birde beceremiyorum içime sinmiyor

ya dün kaç yere sordum, öyle bi ürün yok diyolar. istanbul avrupa yakasında nerelerde var arkadaşlar?

Ben de yıkayınca bozulan sutyenlerimi kirlendiğinde attığım için, geçen gün ulus pazarından file aldım rahat yıkaması ve bozmaması için henüz kullanmadım.bakalım ne kadar işe yarayacak.Kutu şeklinde file, sutyenleri içine koyup fermuarı kapatıyosun. ..iki ytl ye aldım bıktım yeni çamaşırlarımı atmaktan:((

Back