Sütyen morarttı ve geçmiyor

burcccccc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
207
0
merhaba 2 ay önce sütyenden dolayı moraran kolumun altındaki göğüs hizasındaki yer bi türlü geçmek bilmiyor acil çözüm önerileri olanlar varsa paylaşabilir mi temmuzda düğünüm var o zmana kadar geçmese biile bi nebze olsun azalsın bari:18::18:

benimki koonuyla tam olarak alakalı değil ama kızlar belki aranızda aynı şeyi yaşayan vardır .benimde hemen boynumda 3 tane şekilleri benzer morluk var ve yaklaşık bir senedir geçmiyor.2 cildiyeye göründüm biri çok önemki bir şey değil ama rahatlamak için biopsi yapalım dedi açıkcası istemedim.başka br dr göründğm günes lekesi olabilir eğer sekiller değişir ve coğalırsa hani bir sey vardır dedi güneşten koru dedi renk açıcı bir krem vardı 3 ay sonra geçmezse gel dedi.kullanıyorm 1 ay olmadı ama renkte değişmede olmadı çok moralim bzoluluyor dr biopside olsa renk değişmi cıkardı dedi ayrıca.tam boynumda ve dikkat cekiyor evli değilim ama sanki darbe almısım ya ada anlarsıınz ya başka türlü sancaklar diyede çekiniyorm huff birde özelemi çıksam acaba:26:

bence git özel bi doktora bağzıları sallıo başından önemsiz görüo allah korusun önemli bişi değildir umarım ama eğer önemliyse de başından önlem almak lazım içini rahatlatırsın hem git sen git git ben de burda cildiye olsa gidecem ama gidemiyorum işte offff

bende kötüsünden korktum dr sekilleri benzer ve renkleri aynı eğer farklı olsaydı bakardık detaylı felan dedi .korkutma beni ya :18::18:

bende kötüsünden korktum dr sekilleri benzer ve renkleri aynı eğer farklı olsaydı bakardık detaylı felan dedi .korkutma beni ya :18::18:

yok canım amacım seni korkutmak değil sadece için rahatlasın diye git dedim muhtemelen önemli bişi değildir ama aklında soru işareti kalmasın ille ölecen diye bişi yok yani karamsar olma cicim

yok canım amacım seni korkutmak değil sadece için rahatlasın diye git dedim muhtemelen önemli bişi değildir ama aklında soru işareti kalmasın ille ölecen diye bişi yok yani karamsar olma cicim

ya ne bilim canım ya hala geçmedi baksana aslında abime düüğün yaptık inşaat işiyle felan uğraştık baya bildiğin usta kalfa çırak gibi çalıştım farketmeden darbemi aldım hani ama darbe gibide değil 3 yerde şaşkın şaşkın morluklar sende renk açıcı krem dene :26:

benmkiler de iki aydır geçmiyo alet olasıcalar önceden de olmuştu askıdan dolayı ama ne kadar sürede geçti bilmiorum yarın eczaneye bi soriim bakalım renk açıcı ne vercek:44:

benmkiler de iki aydır geçmiyo alet olasıcalar önceden de olmuştu askıdan dolayı ama ne kadar sürede geçti bilmiorum yarın eczaneye bi soriim bakalım renk açıcı ne vercek:44:
ya bende geçtiğini duymustum sudyen morarmasının ama seninkinni acil gecmesi lazım sor eczeneye al kullan en azından belki işe yarar.aman nedir çektiğimiz beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…