• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sütünüz ne zaman geldi?

sütünüz ne zaman geldi?

• sütüm hemen geldi

OY: 8 44,4%
  • sütüm hiç olmadı

OY: 1 5,6%
  • sütüm birkaç gün içinde geldi

OY: 9 50,0%

• Ankete Katılan
    18
  • Anket Kapalı .

symmm

Yine yeniden… Umutla♥️
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
1.824
1.060
333
ilk gebeliğim ve sezeryan ( kesinlikle normal istememe rağmen) olma ihtimalim var... en çok korktuğum konu sütüm gelmezse diye? tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız?

ben de spinal sezeryan oldum ve sütüm hemen geldi. Merak etme canım kafana da takma. Hayırlısıyla gelir hemen inşallah...

ilk gebeliğim ve sezeryan ( kesinlikle normal istememe rağmen) olma ihtimalim var... en çok korktuğum konu sütüm gelmezse diye? tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız?

bende sezeryan oldum,genel anesteziyle..hemen de sütüm geldi.Kafana çok takma her şey yolunda gider inşallah.Allah yardımcın olsun.

ben de spinal sezeryan oldum ve sütüm hemen geldi. Merak etme canım kafana da takma. Hayırlısıyla gelir hemen inşallah...

Bende de geldi...:::::))))0

hemen geldı gözümü actım oglum tutmustu

bende sezeryan oldum,genel anesteziyle..hemen de sütüm geldi.Kafana çok takma her şey yolunda gider inşallah.Allah yardımcın olsun.

çoook teşekkür ederim:16: tecrübelilerden bunları duymak çok güzell:nazar::nazar::nazar::nazar: maaşallah sizlere ve meleklerinize :46: inşallah sorunsuz bir doğum ve doğum sonrasıda bizlerin başına :34:

çoook teşekkür ederim:16: tecrübelilerden bunları duymak çok güzell:nazar::nazar::nazar::nazar: maaşallah sizlere ve meleklerinize :46: inşallah sorunsuz bir doğum ve doğum sonrasıda bizlerin başına :34:
Benim geç geldi Malesef 15 günü buldu sık sık emzirdim öyle geldi..hergün dus vs bi çok şey denedim..çok ugrastim
Neticede gecte olsa geldi...

Benim geç geldi Malesef 15 günü buldu sık sık emzirdim öyle geldi..hergün dus vs bi çok şey denedim..çok ugrastim

teşekkür ederim şükür gelmiş sütünüz önemli olanda bu zaten:16:

teşekkür ederim şükür gelmiş sütünüz önemli olanda bu zaten:16:
..

Bi çok insan sutu gelmeyince gelmiyor diyip mama veriyor ben oyle yapmadım mama verdim mecburen 15 gün kadar..ama yılmadım ne süt yaparsa onu yedim dr sürekli emzirirsem zamanla gelicegini söyledi bende oyle yaptim..ayriyetten el pompasıyla sagdim hiç bişey gelmesede.. damla damla başladı sonra arttı.dr kontrolde mamsyi kestim dediğimde seni tbrk ederim demişti 15 gün yoruldum sezeryanli halimle hem boş boş bebek emzir olmadi mama ver uyusun pompayla uğraş..bende sezeryandanmi bilemem ama yilmamak lazim...tabi üstüne cabasi hasta oldum ağrı ateş dr a gittim direk çokmu yoruldun dedi..sezeryan sonrasi sadece bebeği emzir başka iş yapma dedi..ama işte bazen mumkun olmuyortz

..

Bi çok insan sutu gelmeyince gelmiyor diyip mama veriyor ben oyle yapmadım mama verdim mecburen 15 gün kadar..ama yılmadım ne süt yaparsa onu yedim dr sürekli emzirirsem zamanla gelicegini söyledi bende oyle yaptim..ayriyetten el pompasıyla sagdim hiç bişey gelmesede.. damla damla başladı sonra arttı.dr kontrolde mamsyi kestim dediğimde seni tbrk ederim demişti 15 gün yoruldum sezeryanli halimle hem boş boş bebek emzir olmadi mama ver uyusun pompayla uğraş..bende sezeryandanmi bilemem ama yilmamak lazim...tabi üstüne cabasi hasta oldum ağrı ateş dr a gittim direk çokmu yoruldun dedi..sezeryan sonrasi sadece bebeği emzir başka iş yapma dedi..ama işte bazen mumkun olmuyortz

bırakmamak lazım demekki tebrik ederim gerçekten tam bir örnek olmuşsunuz... maaşallah size :nazar::nazar::nazar:

bırakmamak lazım demekki tebrik ederim gerçekten tam bir örnek olmuşsunuz... maaşallah size :nazar::nazar::nazar:
evet canim aynen öyle..azmetmek lazım..anne sutu çok kıymetli ve bebeğin gelisimi için çok önemli.. mamada olmayan canlı hücreler var anne sütünde ..ben tam 2 sene emzirdim oğlumu..ins bu bebegim dogunca onuda 2 sene emziririm allahın izniyle..

Son düzenleme:
doğumun ardından 4. gün sütüm geldi ama bebeğim emmedi.ben de sağarak verebildim çok şükür.1 aylık olduktan sonra emmeye başladı,2 ay emdi sonra yine bıraktı.ben yine sağmaya devam ettim.
sütün gelmesinin sezaryen ya da normal doğumla ilgili olduğunu düşünmüyorum.benim sezaryendi ama normal yapıp da sütü geç gelen de çook gördüm.
hayırlı doğumlar.

ben sezaryenle dogum yaptım ve ilk gün gögüslerimden zerre bişey gelmedi.. tabi çok sinirim bozuldu yanıma ne kaşık ne mama ne pompa hiçbirşey almamıstım bunu bana anlatanda olmamıstı ilk zaman gelmeyebilir diye tamamen hazırlıksız yakalandım ve bebeğimi besleyemiyeceğim sütsüz anneyim gibi sacma sapan bi bunalıma sürüklendim... cocugumun kan sekeri düşüyor diye mama verdiler.. eve hastane pompası kiraladık onun cekişi güçlü diye 5.gün az az geldi sütüm kaşık kaşık verdim, biberonla mama aldı. Allaha şükür biberona alısmadı. bu konuda bilgili hazırlıklı olsaydım 2. veya 3. gün gelirdi sütüm inanıyorum. çünkü sütün olduguna emzireceğine inanmak ve güçlü çekimle süt geliyor kanallar açılıyor. dogumunun 2.haftasında da beni emmeye başlamıştı bebeğim:nazar:.. gerçi sonraları aşırı gazdan emmede çok problem yaşasakta ememesede pompayla sağdım, şırıngayla verdim (biberon yok) uyurken emzirmeye de alıştırdım.. inatla vereceğim sütümü mamadaha beter gaz yapar biliyorum.. anne sütü gibi faydalısı var mı ya. tüm anneler azimle ugrassın mutlaka süt gelecektir. buarada iyi moral ve boool su:16::16:

Son düzenleme:
benim sütümde 4.gün gelmişti
oğlum sarılık olduğu için hastaneye yattığında hastane tipi süt sağma makinasıyla sütümün fazlalaştığını gördüm

ılk oğlumda 1hafta sonra geldı ıkıncıde ıkıncı gun geldı arada mama arada benım sutumu emdı hastaneden cıktıktan sonra hıc mama vermedım

Back