Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk gebeliğim ve sezeryan ( kesinlikle normal istememe rağmen) olma ihtimalim var... en çok korktuğum konu sütüm gelmezse diye? tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız?
ben de spinal sezeryan oldum ve sütüm hemen geldi. Merak etme canım kafana da takma. Hayırlısıyla gelir hemen inşallah...
Bende de geldi...:::::))))0
hemen geldı gözümü actım oglum tutmustu
bende sezeryan oldum,genel anesteziyle..hemen de sütüm geldi.Kafana çok takma her şey yolunda gider inşallah.Allah yardımcın olsun.
Benim geç geldi Malesef 15 günü buldu sık sık emzirdim öyle geldi..hergün dus vs bi çok şey denedim..çok ugrastimçoook teşekkür ederimtecrübelilerden bunları duymak çok güzell
maaşallah sizlere ve meleklerinize
inşallah sorunsuz bir doğum ve doğum sonrasıda bizlerin başına
![]()
Benim geç geldi Malesef 15 günü buldu sık sık emzirdim öyle geldi..hergün dus vs bi çok şey denedim..çok ugrastim
Neticede gecte olsa geldi...
teşekkür ederim şükür gelmiş sütünüz önemli olanda bu zaten![]()
..Benim geç geldi Malesef 15 günü buldu sık sık emzirdim öyle geldi..hergün dus vs bi çok şey denedim..çok ugrastim
Neticede gecte olsa geldi...
teşekkür ederim şükür gelmiş sütünüz önemli olanda bu zaten![]()
Bi çok insan sutu gelmeyince gelmiyor diyip mama veriyor ben oyle yapmadım mama verdim mecburen 15 gün kadar..ama yılmadım ne süt yaparsa onu yedim dr sürekli emzirirsem zamanla gelicegini söyledi bende oyle yaptim..ayriyetten el pompasıyla sagdim hiç bişey gelmesede.. damla damla başladı sonra arttı.dr kontrolde mamsyi kestim dediğimde seni tbrk ederim demişti 15 gün yoruldum sezeryanli halimle hem boş boş bebek emzir olmadi mama ver uyusun pompayla uğraş..bende sezeryandanmi bilemem ama yilmamak lazim...tabi üstüne cabasi hasta oldum ağrı ateş dr a gittim direk çokmu yoruldun dedi..sezeryan sonrasi sadece bebeği emzir başka iş yapma dedi..ama işte bazen mumkun olmuyortz
..
Bi çok insan sutu gelmeyince gelmiyor diyip mama veriyor ben oyle yapmadım mama verdim mecburen 15 gün kadar..ama yılmadım ne süt yaparsa onu yedim dr sürekli emzirirsem zamanla gelicegini söyledi bende oyle yaptim..ayriyetten el pompasıyla sagdim hiç bişey gelmesede.. damla damla başladı sonra arttı.dr kontrolde mamsyi kestim dediğimde seni tbrk ederim demişti 15 gün yoruldum sezeryanli halimle hem boş boş bebek emzir olmadi mama ver uyusun pompayla uğraş..bende sezeryandanmi bilemem ama yilmamak lazim...tabi üstüne cabasi hasta oldum ağrı ateş dr a gittim direk çokmu yoruldun dedi..sezeryan sonrasi sadece bebeği emzir başka iş yapma dedi..ama işte bazen mumkun olmuyortz
bırakmamak lazım demekki tebrik ederim gerçekten tam bir örnek olmuşsunuz... maaşallah size![]()
evet canim aynen öyle..azmetmek lazım..anne sutu çok kıymetli ve bebeğin gelisimi için çok önemli.. mamada olmayan canlı hücreler var anne sütünde ..ben tam 2 sene emzirdim oğlumu..ins bu bebegim dogunca onuda 2 sene emziririm allahın izniyle..bırakmamak lazım demekki tebrik ederim gerçekten tam bir örnek olmuşsunuz... maaşallah size![]()