Allah sabır versin. Bende mamaya karşı ölçülüydüm ama bu yazdıklarınız yol gösterici olacaktır eminim. Teşekkür ederim kendi adıma.
Hamilesiniz sanırım, bebek doğmadan önceki fikirlerle sonrası çok farklı, mecbur kalınca her şeyi yapıyorsun, bi damla bile olsa anne sütü vermeli ki ben hala inatla emziriyorum ama mama takviyesi arttirdim, nabza göre şerbet yani
Canım ya ilk günlerini aklıma getirdin duygulandim 3 4 gün gelmedi sütun annemler biberonla mama verdiler diye terör estirdim arada az olduğu zamanlar oldu bari 6 ay emzirsem diye düşündüm mama vermeye karşıydim ilk bebeğim anne sütü ne doysun. 2 .de böyle olmam gibi geliyor allah vermezse zorlamanın anlamı yok nasip mama ö cü değil katılıyorum sağlık büyütün bebeğin i
lütfen kendinizi bu kadar üzmeyin olan sütünüzüde kesersiniz benim kızımda 7.5 aylık doğduğundan beri mama takviyesi yapıyorum. hiç anne sütü alamayan bebeklerde var moralinizi bozmayın ve emzirmeye devam edin önemli olan sağlıklı olması.önemli olan onu yanında olmanız ve sizin kokunuzla büyümesi emzirme konusuna fazla takılmayın bence.inşallah sağlıklı ve güçlü bir bebek olur.
Bende 08 05 dogum yaptım sizin gibi ısrarla emzirdim belirli sürede bebişim kilo alacağına kilo kaybetti daha sonra hikaye aynı ismemeyerekte olsa mama takviyesi benim sorunum bebeğimin kakasının yeşil olması birde çamur gibi aynı durumda olan arkadaşlardan tavsiye alabilirim
Kızlar, promilk diye bi içecek içmeye başladım, kullananlar çok memnun, bebeğin süt annesi diyolar hatta, inşallah şifa olur. Bu arada mamayla bebeğim iyice toplandı, çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?