Gunde kac kez bez degisiyorsun ve kaka yapiyor eğer 5-6 kez bezini dolduruyorsa doyuyordur korkmaaa bende 15 dk bir meme 15 dk bir meme veriyordum 10 dkya indi şimdi azcık emiyor diye üzülüyordum demek doyuyor?
Hep çiş dolu. Günde 6-7 kez değiştiriyorum. 1 hafta öncesine kadar günde 3-4 kez kaka yapıyordu. Artık gün aşırı yapmaya başladı.Gunde kac kez bez degisiyorsun ve kaka yapiyor eğer 5-6 kez bezini dolduruyorsa doyuyordur korkma
O zaman doyuyordur merak etme, doymasa aranır zaten, sürekli ağzı ile meme bulmaya çalışır.Hep çiş dolu. Günde 6-7 kez değiştiriyorum. 1 hafta öncesine kadar günde 3-4 kez kaka yapıyordu. Artık gün aşırı yapmaya başladı.ancak bir huzursuzluğu ağlaması sızlaması yok doyuyordur inşallah
Doktor beğeniyor. Bebeğim tam 3.5 aylık, 3026 gr doğdu en son 15 gün önce 6050 grdı. Valla sizin gibi tecrübeli annelerden öğrenceğimiz çok şey varO zaman doyuyordur merak etme, doymasa aranır zaten, sürekli ağzı ile meme bulmaya çalışır.
Doktor kontrolünde kilo alımı ile içini rahat tutabilirsin.
Kaç aylık senin bebeğin? Kaç kg doğdu? Şu an kaç kg?
Eee çok güzel kilo almış sen neyi dert ettin kiDoktor beğeniyor. Bebeğim tam 3.5 aylık, 3026 gr doğdu en son 15 gün önce 6050 grdı. Valla sizin gibi tecrübeli annelerden öğrenceğimiz çok şey var
Yaa teşekkür ederimmmEee çok güzel kilo almış sen neyi dert ettin ki
Güçlü çekiyordur, onu da siz anlarsınız zatenYaa teşekkür ederimmm) Ne biliyim 2 dk emip bırakıyor ondan
merhaba benim kizim 15 gunluk tam alisamadi memeye arada emiyor genelde sagip veriyorum aradan uc yil gecmis belki donersiniz bana ne kadar surdu sagarak emzirmeniz belki umut olur bana1 hafta sonra 5. ayını dolduruyor bebeğim;sağarak verdim bu zamana kadar ve sadece anne sütü alıyor.38 gün önce doğmuştu şu an kendi aylıklarını geçti bile dr umuz öyle söylüyor çoook şükürilk başta çok zorlandım ama şu an her şey yolunda çalışan anne olduğum için avantajlarını bile yaşıyorum diyebilirim.Rabbim nasip ederse 2 yaşına kadar böyle devam edeceğim.Bu arada benim bebeğim hiiç bir şekilde emmek istemedi inşallah sizinkiler emer;ama illa emmiyorsa da kendinizi hırpalayıp sütünüzü azaltmayın önemli olan bebeğin anne sütü alması
aradan uzun zaman gecmis nasil gecti surec nasildi emdi mi sonradan sagarak azaldi mi sutunuzben lansınoh kullanıyorum ameda da var ama lansınoha alıstım hem uygun da fıaytı tavsıye ederım.Ben bugun pes ettim artık emmiyorsa emmiyor kucagımda bagırmasına dayanamıyorum artık sagarak verıcem yettıgı kada yetmedıgı yerde de mama verıcem napiim moralım psıkolojım alt ust oldu artık ona da kendıme daha fazla ıskence edıyormusum gıbı gelıyor tamamen bitmiş durumdayım 33 gunluk oldu bebegım hergun aynı seybugun doktora gıttik 1250 gr kilo almıs kızım gelısımı cok ıyı dedı emzırmıyorum sagıyorum dedim, bı sure sonra yetmes ama emzırmeye calıs dedı sankı ben ıstemıormusum gıbı insanlara ne kadar kolay geliyo kaynanam annem de dahil sagmak emzırmekten daha zor kımse anlamıo kolayıma gelıo sanıolar
4 yıl gecmis olmali sanki :) 10 ay sagarak verdim.Ama kizim gibi olup emmeye dönen cok bebek oldu.Ten tene temasi mutlaka deneyin.Icimde uhde olarak kalmisti doya doya emzirebilmek.Oglumla 10 aydir şükrederek emziriyorum.Insallah sizin de hemen emmeye baslar.Allah kolaylik versin.Mer
merhaba benim kizim 15 gunluk tam alisamadi memeye arada emiyor genelde sagip veriyorum aradan uc yil gecmis belki donersiniz bana ne kadar surdu sagarak emzirmeniz belki umut olur bana
Sutum 10. ayda kesildi cünkü cok yogundum ,sagma surelerini cok acmistim.Zor bir bebekti ve tek basinaydim.Ama 10 ay sagabildim ya cok sukur diyorum.Baska bir arkadasim 15 ay sagdi.Anne sutunun cok faydasi oldu.Bitttigi anda kizimin hastaliklari baslamisti;grip,orta kulak iltihabi...4 yıl gecmis olmali sanki :) 10 ay sagarak verdim.Ama kizim gibi olup emmeye dönen cok bebek oldu.Ten tene temasi mutlaka deneyin.Icimde uhde olarak kalmisti doya doya emzirebilmek.Oglumla 10 aydir şükrederek emziriyorum.Insallah sizin de hemen emmeye baslar.Allah kolaylik versin.
Bu arada kizim erken dogmustu emme dürtüsü yoktu diyebilirim,oglum dogar dogmaz emdi vaktinde dogmustu.Her zaman umutlu olun,cunku emme icgudusel ve ihtiyac.
ur cok tesekkur ederim döndugunuz icin ne guzel on ay vermissiniz anne sutu sonra ne oldu kesildi mi sutunuz birde bu on ay icinde nelere dikkat ettiniz ben bu sorunu cok dert ediyorum kendime ikinci cocugu simdiden vazgectim4 yıl gecmis olmali sanki :) 10 ay sagarak verdim.Ama kizim gibi olup emmeye dönen cok bebek oldu.Ten tene temasi mutlaka deneyin.Icimde uhde olarak kalmisti doya doya emzirebilmek.Oglumla 10 aydir şükrederek emziriyorum.Insallah sizin de hemen emmeye baslar.Allah kolaylik versin.
Bu arada kizim erken dogmustu emme dürtüsü yoktu diyebilirim,oglum dogar dogmaz emdi vaktinde dogmustu.Her zaman umutlu olun,cunku emme icgudusel ve ihtiyac.
Diyet ve spordan sutum cok etkileniyordu,oyle aman aman yapamamistim.Bol bol su iciyorum normalde de,tahin pekmez ben de cok süt yapardi.Bulgur pilavi ve soganli salata da :) Biliyorum cok yaptigini cunku sagdigim icin kac cc cikardi bilirdim.Siz emzirmeyi bol bol deneyin.Cunku bende sagmanin travmatik etkileri kaldi diyebilirim,cok cok zorlaniyordum ise basladigimda.Allah yardimciniz olsunCok tesekk
ur cok tesekkur ederim döndugunuz icin ne guzel on ay vermissiniz anne sutu sonra ne oldu kesildi mi sutunuz birde bu on ay icinde nelere dikkat ettiniz ben bu sorunu cok dert ediyorum kendime ikinci cocugu simdiden vazgectim
Daha cok emmeye basladi ama ozellikle cok aciktiginda ara ara biberon veriyorum bende ssimdiden travmasi var insallah bende sizin kadar verebilirim peki son bi soru rhatsiz etmeyeyim sizi bu on ay icide hic emdigi oldu mu yoksa sadece sagma mi bide mama destegi var miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?