• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Sütünü sağıp biberonla veren anneler buraya!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bende bebegim guclenecek sadece beni emecek umutla bekliyorum ama sizinkiler dort aylik olmus emmiyrlar demek benim kizimda emmeyecek beni kabullenemihlrum bi turlu

Bende bebegim guclenecek sadece beni emecek umutla bekliyorum ama sizinkiler dort aylik olmus emmiyrlar demek benim kizimda emmeyecek beni kabullenemihlrum bi turlu
Umudunu kaybetme canım benimki iki gündür ara ara emiyor inşallah tekrar alışır senin bebiş kaç aylık

Pompanın temizliğini nasıl yapıyorsunuz ben her sağımda kaynatiyorum.yanlis mı yapıyorum?

Pompanın temizliğini nasıl yapıyorsunuz ben her sağımda kaynatiyorum.yanlis mı yapıyorum?
Her sağdığında kaynatmana gerek Yok Sıcak suda fırçalaman yeterli anne sütü hemen akıp giden yapıda ben günde bir kez steril ediyorum yeterli oluyor her kullanımdan sonra fırçalayıp kurutmaya koyuyorum yeterki içinde süt kalıntısıyla bekletme :-)

Ben birde baby&me nin biberon temizleyici deterjanını kullanıyorum çok memnunum

Iki bucuk aylik artik yoruldum.. Ama kabullenemiyorum hala her seferinde once meme veriyorum ama almiyor artik cok kotu gunler geciriyorum kaldramiyorum
Öncelik durumu kabullenmekten geçiyor ama bu demek değilki meme vermeyi hiç deneme dene tabi ama çocuğu yıpratma, düşüneceğin tek şey verebildiğin kadar anne sütü vermek olmalı, ilk zamanlar zor gelir ama sonra alışıyor insan

Merhabalar, sadece sizlere bi faydam dokunur belki diye düşünerek üyelik açtım şu an. An itibariyle hala 11 aydır bebeğine sadece sağarak anne sütü veren bi anneyim ben de. Ne yaparsam yapayım bir türlü emmedi bebeğim, o kadar ki arada hala deniyorum,:) ilk zamanlarda sanıyorum ki göğüs ucum küçük olduğu için emmedi, silikon uçla kısa bi süre emiyo gibiydi, ama devamı gelmedi. İlk başta tekli pompayla başladım, sonrasında hiç bir şekilde emmeyeceği belli olduğunda ikili pompa kiraladım ve hala o şekilde devam ediyorum. O ilk günlerde ben de sizler gibi bu siteleri arşınlıyordum. Benim gibi uzun süre sağdığını yazanlara çok şaşırıyordum imkansız gibi geliyordu, ilk 6 ay verebilsem daha ne isterim diyordum. Hiç endişenmeyin, düzenli şekilde sağın. İlk günlerde mutlaka 3 saatte bir ve en az 15 dakka sağıyordum, gece gündüz. Ve bir süre sonra bırakın içirmeyi iki buzdolabı buzluğu dolusu süt stokladım. Tabi sürekli önce koyduklarımı çözdürüp yerine yeni tarihli olanları koyuyorum. Bu şekilde seyahatlere bile gidebiliyorum. Buz kalıpları ve soğutucular eşliğinde tabi:) yani demek istediğim siz yeter ki isteyin, bir yolunu buluyorsunuz. Şu sıralar artık günde 3 veya 4 kez sağıyorum o yüzden azalma sözkonusu ve hemen arttırma çabalarına giriştim, süt arttırıcı çaylar benim favorilerim ve tabi ki su. Bu konuda yardıma ihtiyacı olan herkese tecrübelerimi paylaşmaya hazırım lütfen herşeyi sorabilirsiniz, hepinize sağlıklı yaşamlar dilerim...
Merhaba benım bebegım 6 aylık kac saat arayla ne kadar sut verıyorsunuz benım bebegım 50 ml ancak alıp zorla verıyorum oda 5 saat oluyo

Öncelik durumu kabullenmekten geçiyor ama bu demek değilki meme vermeyi hiç deneme dene tabi ama çocuğu yıpratma, düşüneceğin tek şey verebildiğin kadar anne sütü vermek olmalı, ilk zamanlar zor gelir ama sonra alışıyor insan
Sizin bebeginiz ne kadar? Alismak kabullenmek cok zoruma gidiyor

Sizinki neden emmedi ki sonradan mk birakti masalah dort aylik olmjs
Sonradan bıraktı benimki sütüm çok tazyikli geldi boğulup duruyordu korktu bakalım belki büyüdükçe yener o korkuyu artık güçlendi çok boğulacağını sanmıyorum ama memeyi görünce çığlık çığlığa bağrıyor :kızgın: bu günlerde arada sırada emiyor inşallah tekrar emer

Sonradan bıraktı benimki sütüm çok tazyikli geldi boğulup duruyordu korktu bakalım belki büyüdükçe yener o korkuyu artık güçlendi çok boğulacağını sanmıyorum ama memeyi görünce çığlık çığlığa bağrıyor :kızgın: bu günlerde arada sırada emiyor inşallah tekrar emer
Benimde aynen cok tazyikli geliyor ondan ememiyormhus so radan anladjm ama coktan biberona alisti..siz ne siklikta sagiyorsunuz ve kac cc veriyorsunuz bide ben cok uzuluyorum siz atlatabildiniz mi

Benimde aynen cok tazyikli geliyor ondan ememiyormhus so radan anladjm ama coktan biberona alisti..siz ne siklikta sagiyorsunuz ve kac cc veriyorsunuz bide ben cok uzuluyorum siz atlatabildiniz mi
Valla doktorumuz rahatlattı beni anne sütü alsında yeter dedi bir damla anne sütü alamayan bebekler var o yüzden buna şükür. Ben 3saate bir sağıyorum 90-120cc arası çıkıyor ama geceleri aksıyor 3 saat 5 saati buluyor bende ondan korkuyorum umarım bu durum azaltmaz sütümü 5 saat sonra sağınca 180-200cc çıkıyor

Valla doktorumuz rahatlattı beni anne sütü alsında yeter dedi bir damla anne sütü alamayan bebekler var o yüzden buna şükür. Ben 3saate bir sağıyorum 90-120cc arası çıkıyor ama geceleri aksıyor 3 saat 5 saati buluyor bende ondan korkuyorum umarım bu durum azaltmaz sütümü 5 saat sonra sağınca 180-200cc çıkıyor
Bende ne zaman doktora ebeye emmedigini soylesem sutun kesilir duygusal bag kuramazsin dediler daha cok moralim bozuldu artik sorduklarinda emiyor diyorum

Bende ne zaman doktora ebeye emmedigini soylesem sutun kesilir duygusal bag kuramazsin dediler daha cok moralim bozuldu artik sorduklarinda emiyor diyorum
Ay sinir oluyorum öyle tiplere asıl böyle diyerek sütünü kesecekler benim doktorum asla olumsuz bişey söylemedi sanki biz bilmiyoruz emse daha iyi olacağını :KK11: keyfimizden emzirmiyor değiliz ya anne sütüne pozitif teşvik etmeliler

Benimde 4aylık bebeğim 2buçuk aydır sağarak veriyorum
Kaç cc ile doyuyor bi de kilosuna bağlı deilmmi bnm doktorum 120 cc yeter dedi de bebişim 3. Ay soku 7200 kilo idi şimdi 4 ay bitti 8 olmuştur. Bn de sağıp vericem mecburen o kadar aglıyor ki her aglamasını açlığa yoran annem ve kv yüzünden ve tabiki bnm cahilliğim yüzünden bu haldeyim.

Kaç cc ile doyuyor bi de kilosuna bağlı deilmmi bnm doktorum 120 cc yeter dedi de bebişim 3. Ay soku 7200 kilo idi şimdi 4 ay bitti 8 olmuştur. Bn de sağıp vericem mecburen o kadar aglıyor ki her aglamasını açlığa yoran annem ve kv yüzünden ve tabiki bnm cahilliğim yüzünden bu haldeyim.
Benım doktorum kılosunu 14. Ile çarpıyor yanı 8.14 = 112 oluyor bebegını ıcın kac aylık olursa olsun doyacagı mılyar 112 dır

Back