Sütümü nasıl taşımam gerekiyor lütfen yardım😞

cimcime28

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
1.293
1.911
Arkadaşlar kafama takılan çok önemli bir konu var. Şimdi ben önümüzdeki hafta işe başlıyorum bebeğim 5 aylık ve sadece anne sütü alıyor.
Sabahları bebeğimi kv ye bırakıcam süt sağıp götüreceğim ama nasıl muhafaza etmem lazım akşamdan sağıp dolaba koyucam ama sabah kv ye gidene kadar çıkıcak orda tekrar dolaba giricek bu aşamada süt bozulur mu acaba ortalama 20 dakika civarı dışarıda kalıcak Sütler

Arkadaşlar kafama takılan çok önemli bir konu var. Şimdi ben önümüzdeki hafta işe başlıyorum bebeğim 5 aylık ve sadece anne sütü alıyor.
Sabahları bebeğimi kv ye bırakıcam süt sağıp götüreceğim ama nasıl muhafaza etmem lazım akşamdan sağıp dolaba koyucam ama sabah kv ye gidene kadar çıkıcak orda tekrar dolaba giricek bu aşamada süt bozulur mu acaba ortalama 20 dakika civarı dışarıda kalıcak Sütler

Pet şişede suyu dondurun sütleri sabah bu dönmüş Pet sisler ile ya yana koyun bir poşette kutuda her neyse.
Yeterli.

akşam bebeğinizi almaya gittiğinizde sütlerinizi onun buzluğuna yerleştirin. taşımak zorundada kalmazsınız. tarihlerini öncelikli kullanacaklarının düzenini yapın. ben öyle yapardım.

bozulmaz

ben işte ilk zamanlar 2 defa sonra 1 defa süt sağardım

e bebekten şunu aldım

süt saklama poşetini bunun içine koyup götürürdüm. 2 poşeti alıyor rahat. fiyatı da abartı değil

bozulmaz

ben işte ilk zamanlar 2 defa sonra 1 defa süt sağardım

e bebekten şunu aldım

süt saklama poşetini bunun içine koyup götürürdüm. 2 poşeti alıyor rahat. fiyatı da abartı değil
Bu güzelmiş bugün e bebeğe gideyim en iyisi. Malum önümüz yaz ve çok sıcak geçen bi yerde yaşıyoruz endişem ondan yani

termos biberonlar vardı onlarla taşıyabilirsiniz.

Termal çantalar var.

Benim isyerinde de doluyordu. Sagiyordum. Dolaba koyuyordum. Sonra cantayla eve.

Canta alamaz veya bulamazsaniz, pet sisede su doldurup dondurun. Bunlar korur yol boyunca

Bu güzelmiş bugün e bebeğe gideyim en iyisi. Malum önümüz yaz ve çok sıcak geçen bi yerde yaşıyoruz endişem ondan yani
İçine buz aküsü de koyun siz. Anne sütü çabuk çözülür. Bir de hemen çözülmesini istemiyorsanız poşetleri yatay değil de dikey dondurun. Dondurmayacaksanız da iki küçük buz aküsü yeterli olur.

Ben yaz sicaginda hastaneye toplu tasimayla 3 ay taşımıstim sütümü. Hastanede egitim vermislerdi. Yanlis hatirlamiyorsam oda sicakliginda 6 saat, buzdolabinda 6 gün, hastanedeki dolapta 6 ay saklanabiliyordu. Eczanelerde süt posetleri satiliyordu sagdiktan sonra ona doldurup tarihini yaziyordum, hastaneye gotururken yanina buz kalibi koyuyordum.

Aksamdan sagip dolaba koyacaksaniz, dolaptan ciktiktan sonra 2 saat birsey olmaz diye hatirliyorum. Aslinda buzluga koyup dondursaniz, buz halinde goturursunuz, hem o arada cozunmus olur. Zaten cozunmesi icin buzluktan cikarmaniz gerekecek. O surede tasimiz olursunuz.

Aksamdan sagip dolaba koyacaksaniz, dolaptan ciktiktan sonra 2 saat birsey olmaz diye hatirliyorum. Aslinda buzluga koyup dondursaniz, buz halinde goturursunuz, hem o arada cozunmus olur. Zaten cozunmesi icin buzluktan cikarmaniz gerekecek. O surede tasimiz olursunuz.
2 saat bi şey olmaz doğru ama yine dolaba girmesi gerekiyor sütün çünkü bütün gün içecek o sütü akşam 4e kadar

buz aküleriyle goturmelısın yada termosa buz koy uzerıne sut poşetini üzerine bikaç tane daha buz at? ben hep oyle yaptım çantalarda var termos ozellıkli

X