Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
merhabalar arkadaşlar 21 gün önce doğum yaptım.bebeğime ilk andan beri sütüm yetmedi doğduğundan beri günde 90 cc mamam vermek zorunda kalıyorum.bu durum çok fazla üzüyor birçok şey yaptım sütüm artsın diye ama olmadı benim durumumda olan yada sütünü arttırmayı başaran varmı aranızda gerçekten çok fazla üzülüyorum
mrb cnm bende doğum yapalı 40 gün oluyo sezaryenle doğum yaptığım için ilk günlerde sütüm gelmedi hatta bebeğim sağ mememi 15 gün hiç almadı bende hep pompayla sağdım sütü arttıran en önemli şey bebeğin emmesi bebek emdikçe süt çoğalıyoo eğer emmesi azsa pompayla sağ inan çok faydasını görürsün bide dün tvde duydum dereotu,kuru incir ve beyaz üzüm sitü arttırırmış benim eşim bu konuda çok yardımcı herşeyi araştırıp resmen beni besiye çekiyo oğlu aç kalmasın diye ben suyu çok içiyorum, kuru soğan,tahin helvası ve bol yeşillik yiyorum yetiyo maşallah
allah bağışlasın canım bebeğini benimde bir kızım var 2 yaşında 19 ay emzirdim allaha çok şükür hem de hiç mama vermeden.öncelikle suyu çok iç.yeşillik çok ye ve aktarlarda satılan konstre ısırgan otu suyu var inanılmaz sütü artırıyor ondan iç.boza malt içecek de benim sütümü artıranlardandı.tatlı sütü artırmaz bunu unutma