- 5 Haziran 2007
- 45
- 0
-
- Konu Sahibi burcin1984
canım yavrun ne kadar çok emerse o kadar çok sütün olur..benim yavrum bi haftadır emmiyodu... sütüm yok denecek kadar azaldı... ama sonra emmeye başladı kendiliğinden başlarda süt gelmiyodu, ama o emdikce sütüm arttı... sütünü sağmayla sütün çoğalmaz ki... tamamen bebeğin emmesiyle alakalı sütünün çoğalması.. aksine sürekli sağarsan sütün kesilir allah muhafaza... benim bebişim ek gıdaya geçince emmeyi bıraktı 5 aylık... tamamen reddediyodu... ben mama yicem diye direniyodu.. bende içim acıyarak mama falan vermedim, eh azcık aç bıraktım.. mecburiyetten emdi...eme eme getirdi o sütü...günde 2 bardak humana still tea içtim onun da çok faydası oldu canım...
sağarak sütün azaldığını kim diyor yahu? 2 bebeğime de sağarak verdim azalmadı, arttı. artık pompalar miladi aletler değil, bebek emmesi şeklinde yapılmış. aynı uyarıyı gönderiyor beyine, bebeğin arada uyuduğunu/yorulduğunu düşünürsek; makinadan daha verimli süt çıkıyor..
ben ameda lactaline kullandım ilk oğlumda, diğerinde medela.. ikisi de çok iyi tavsiye ederim..
bu arada vita malt deneyin, içemiyorsanız tablet olarak alın.. sütünüz fışkırmazsa gelin söyleyin bana yerimseniben
vita malt nedir canım