- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
-
- Konu Sahibi burcin1984
aynen dediğin gibi yapıyorum...uyanır uyanmaz veriyorm çünkü çok acıkmış oluyor ama kızım akşam 11 gibi yatıyor sabah 5-6 da kalkıyor...uzun bi süre...bende mecbur gece kalkıp sağıyorum ama makinam bozuldu...dün servise verildi..moralim bozuk...tam biraz gelişme varken...::(((
aynen canım..gece dınlendıgın ıcın gece sutu herzaman daha farklıdır bunu da kanıtlamıstır tıp..we bıde ben bılen annelerıde solememe gerk yoksunways...geceleri emzirincemi sütüm artar özellikle...
bebek gogsunu unutmaz tatlım emme refleksı 2 yasına kadar dewam eder sen sık sık emzırmek ıcın al gogsune emwet reddece belkı ama alıcakbenimde kızım 2 ay 3 haftalık. hiç emmedi göğsümü. meme ucum yoktu ilk günler yogunbakımdayken biberona alışmıştı silikon başlıkla emmedi çıplak emmedi aç bıraktım inatla saatlerce ağladı emmedi..
emdiği nadir zamanlarda ise öğürdü hep. doktorum besin alerjisindendir dedi ama pompayla sağıp anne sütüyle besledim bunca zaman. biberonla içerken daha az öğürüyor ama göğsümü alırsa kesin öğürüyor ağzına bir damla süt gitsin midesi kalkar gibi oluyor
inatla anne sütüyle beslemek istedim. şu ana kadar paça çorbası ve beyaz üzüm hoşafı deliler gibi süt yaptı humana içtim malt içtim dereotu yedim bolbol nerden ne duysam yaptım. bir haftadır mama veriyorum sütüm bir iki damla çıkıyor eskiden bir göğsümden 150 ml çıkardı şimdi sıka sıka göğsümü ancak 50ml çıkarıyorum. göğsümün ucu ne yazıkkı pompaya ragmen yok.
şimdi bebeğime göğsümü verdiğimde ne yapacagını bilmiyor yüzüme bakıyor. mememi unuttu. emmeyide tamamen unuttu.
sagma bence aksamlarıda mama werme bebegıne emzır uyansın gecekızlar makinam bugün servisten geldi...bu akşam tekrar başlıyorum...allahım inş sütüm artar(10 cc çıkan göğsümden...)