Bebek Beslenmesi Sütüm yok

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Böyle insanların agzina tukureceksin!!! beni bilen bilir asla argo konuşma yapısına sahip değilim ama bi soylediklerin beni çileden çıkarttı.Allah onları bildiği gibi yapsin.Cnim sen hic takma onlari.mesala benim sutum okadar cok değil ama bebeğini iyi kötü doyurabiliyor ama bebegim 1aylikken istemedi zar zor 8.aya getirdim karada gemiyi nasil yurutursen öyle ışte.birakmasida an meselesi hiç istemiyir.çok yoruldum,bunaldim,bıktım inan.oglum hastalanmasaydi inan asla bu kadar ugrasmazdim çünkü ona sifa olsun diye yoksa ben sinirlenince o daha veriliyordu özetle aramızda meme kavgası yüzünden oğlumu doğru dürüst kucuklugunu anlayamadım yıllarca bu kadar hasretle beklerken.belkide sizin için hayirlisi budur

Vallahi aldım içtim ama gıdım sütüm olmadi bilmiyorum ben mi yanlış yapıp ictim acaba diyorum ama internetteki gibi yaptım ılık içtim yani olmadi
Cnim stres yptikca dünyayı ye sen yine süt olmaz.kendimden pay biceyim inan aklına ne gelirse yedim sonuç çok çok az süt ve 15kilo almam.vücut yapısı süt üretirse sen günde iki defa tek emziren bile hiç beslenmesen bile şakir şakir süt gelir.canli örneklerini gordum.kendine çok yüklenmeye birak.bu süreçte çok yıprandım pismanmiyim asla oglum için herşeye razıyım ama olmayınca olmuyor malesef

Sütüm şuan yok kesildi artık gelmiyo bende mamayla devam ediyorum ama gelişmiyor Senin bebeğin diyorlar ve ben çok üzülüyorum büyür değil mi gelişir yani 3 aylık ama 2 aylık ya da bir buçuk aylık bebek gibi

ALLAH 'in izniyle gelişir niye gelismesin.mama anne sütünden daha fazla doyurucu ve kalorili.yani bebek mama ile daha cabuk kilo alir.kac kg doğdu şimdi kaç kg?

Meyve suyu bire bir yapiyo bide ben yas maya yada toz maya meyve suyuna atardim icerdim sutu olmayan ben bir gogsumu verirken digeri ayagimi islatiyodu sutten

Meyve suyu bire bir yapiyo bide ben yas maya yada toz maya meyve suyuna atardim icerdim sutu olmayan ben bir gogsumu verirken digeri ayagimi islatiyodu sutten
Benim ki artık çok geç çünkü sütümçekildi artık sadec mama

Olsun ac kalmasinda bir dahakine insallah verirsin ilkler malesef boyle oluyo
Hayırlısı olsun ama çok küçük kaldı 4 aylık oldu sanki 2 aylık bebek gelismiyohep gözümde küçük en tuhafida ne biliyomusun ben hamile kaldım 1 aylıktı yeni hamileydim kayinvalidem de hamile kadı benim kızım onun oğlu oldu aralarında 20 gün var o bebeğini her gün her saat değişik şekilde her yerde her ağladığında emziriyo ben ise iki dk tutunda mama yapıyım diyorum benim hayatım çok zor kendime acıdım bi an

O tecrubeli canim baksana oglu senin kocan ikinci bebekte emzirirsin merak etme benim se kizim 7 aylik ve 6 kiloydu hic gelismiyodu 1 yasindan sonra gurbuz bi cocuk oldu sabret bu gunlerde gecicek

Oncelikle sutum yok sutum yetmiyo lafini etmiceksin. Butun yenmesi gerekenler soylenmis mesajlarin hepsini okuyamadkm ama. Bence en onemlisi pozitif olmak. Bol bol emzirmek bebeginle ten temasi. Emmese bile memende gogsunde tut onu. Sev oksa bolca. Bi de once meme sonra mama ver canjm. sütün nasil bollasacak goruceksin insallah. Asiri gazliysa bebegin kolik olabilir sen ne yesen gaz yapar. Bikac ay gazi cekiceksin. Ama soguk hicbisey yiyip icme ayaklarini kendini usutme sicak tut. Bakliyat yeme. Ozellkle sana gaz yaoan bi yiyecek varsa onu da kes.

O tecrubeli canim baksana oglu senin kocan ikinci bebekte emzirirsin merak etme benim se kizim 7 aylik ve 6 kiloydu hic gelismiyodu 1 yasindan sonra gurbuz bi cocuk oldu sabret bu gunlerde gecicek
Ayyy içime sur serptin hatta bosaltin

Ayyy içime sur serptin hatta bosaltin
Bana da hep soyluyolardi ay sen emzirmedinmi sutunmu yoktu bu cocuga bakamiyosun falan ama simdi noldu benim kizim hepsinden toplu insan kınadigini yasamadan olmez sabret koseye cekil ve onlarin sonunu bekle

lactamil çayı var senin içmen sütünü arttıracaktır i sütün az ize aptamil 1 numara verebilirisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…