Darısı hayırlısıyla başınaAcısın napim cocugum karnı doyacak sızlana sızlana napalım ablam da oyleydi ya cok aglardı ama sütü oldu yani
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi Sütüm yok
- Konu Sahibi Dilanur13
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- yardım edin lütfen
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
Böyle insanların agzina tukureceksin!!! beni bilen bilir asla argo konuşma yapısına sahip değilim ama bi soylediklerin beni çileden çıkarttı.Allah onları bildiği gibi yapsin.Cnim sen hic takma onlari.mesala benim sutum okadar cok değil ama bebeğini iyi kötü doyurabiliyor ama bebegim 1aylikken istemedi zar zor 8.aya getirdim karada gemiyi nasil yurutursen öyle ışte.birakmasida an meselesi hiç istemiyir.çok yoruldum,bunaldim,bıktım inan.oglum hastalanmasaydi inan asla bu kadar ugrasmazdim çünkü ona sifa olsun diye yoksa ben sinirlenince o daha veriliyordu özetle aramızda meme kavgası yüzünden oğlumu doğru dürüst kucuklugunu anlayamadım yıllarca bu kadar hasretle beklerken.belkide sizin için hayirlisi budurCok sukur mamayla buyudu ama sgalikli rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin ins ama sutum gelmedigi icin bebegimin annesi dgilde baskasiymsm gbi davranan ve kizim bna cok duskun sarilir bnsiz bir yere gitmez yanmdan asla ayrlma afdrsnz tvlte grsem kapida aglar bnlari gorup de sen emzirmedinki sna neden bukdar bagli diyen insanlara hakkimi helal etmiyorum bni cok aglattilar
- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
Cnim stres yptikca dünyayı ye sen yine süt olmaz.kendimden pay biceyim inan aklına ne gelirse yedim sonuç çok çok az süt ve 15kilo almam.vücut yapısı süt üretirse sen günde iki defa tek emziren bile hiç beslenmesen bile şakir şakir süt gelir.canli örneklerini gordum.kendine çok yüklenmeye birak.bu süreçte çok yıprandım pismanmiyim asla oglum için herşeye razıyım ama olmayınca olmuyor malesefVallahi aldım içtim ama gıdım sütüm olmadi bilmiyorum ben mi yanlış yapıp ictim acaba diyorum ama internetteki gibi yaptım ılık içtim yani olmadi
Sütüm şuan yok kesildi artık gelmiyo bende mamayla devam ediyorum ama gelişmiyor Senin bebeğin diyorlar ve ben çok üzülüyorum büyür değil mi gelişir yani 3 aylık ama 2 aylık ya da bir buçuk aylık bebek gibiCnim stres yptikca dünyayı ye sen yine süt olmaz.kendimden pay biceyim inan aklına ne gelirse yedim sonuç çok çok az süt ve 15kilo almam.vücut yapısı süt üretirse sen günde iki defa tek emziren bile hiç beslenmesen bile şakir şakir süt gelir.canli örneklerini gordum.kendine çok yüklenmeye birak.bu süreçte çok yıprandım pismanmiyim asla oglum için herşeye razıyım ama olmayınca olmuyor malesef
- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
ALLAH 'in izniyle gelişir niye gelismesin.mama anne sütünden daha fazla doyurucu ve kalorili.yani bebek mama ile daha cabuk kilo alir.kac kg doğdu şimdi kaç kg?Sütüm şuan yok kesildi artık gelmiyo bende mamayla devam ediyorum ama gelişmiyor Senin bebeğin diyorlar ve ben çok üzülüyorum büyür değil mi gelişir yani 3 aylık ama 2 ayolık ya da bir buçuk aylık bebek gibi
- 26 Mart 2019
- 320
- 159
- 23
- 27
Meyve suyu bire bir yapiyo bide ben yas maya yada toz maya meyve suyuna atardim icerdim sutu olmayan ben bir gogsumu verirken digeri ayagimi islatiyodu suttenHanımlar ablalarım canlarım lütfen yardımcı olunbana benim kızım bugün 42 günlük oldu çok gazlı ama çok çok gazlı bir bebek doğduğundan itibaren ilk gün den hemşireler yüzünden kızıma mama verdim sütüm yoktu diye normal dogum yaptım ama gelmedi sonra geldi ama yetersiz di doyurmadı o doymadı ağladı yaptım verdim sırf ona gaz olmadım diye sudan başka bisey içmedim önümde yenilen sulu sulu Karpuzlar mı desem kahveler mi desem aklınıza gelebilecek her yemek önümde yenildi �çim gitti ama ben kızım için gene yemedim Sadece kahvaltımı çok iyi yapıyorum o kadar çay bile Korkut'un içemiyorum ama gene sütüm yok yok yok lütfen bana süt yapacak ve gaz yapmayacak bir şeyler söyleyin humana çayı dediler Adilcevaz'da yaşadığım için yok sipariş edecek durumum da yok yani benim var ama kayınpederimin yok o yüzden yardımınıza ihtiyacım var lütfen bol süt yapan aklınıza gelebilecek ne vardı söyleyin ama gaz yapmamasına dikkat edin lütfen bugün işte kızım mamaya bağlı olacak
Benim ki artık çok geç çünkü sütümçekildi artık sadec mamaMeyve suyu bire bir yapiyo bide ben yas maya yada toz maya meyve suyuna atardim icerdim sutu olmayan ben bir gogsumu verirken digeri ayagimi islatiyodu sutten
- 26 Mart 2019
- 320
- 159
- 23
- 27
Olsun ac kalmasinda bir dahakine insallah verirsin ilkler malesef boyle oluyoBenim ki artık çok geç çünkü sütümçekildi artık sadec mama
Hayırlısı olsun ama çok küçük kaldı 4 aylık oldu sanki 2 aylık bebek gelismiyohep gözümde küçük en tuhafida ne biliyomusun ben hamile kaldım 1 aylıktı yeni hamileydim kayinvalidem de hamile kadı benim kızım onun oğlu oldu aralarında 20 gün var o bebeğini her gün her saat değişik şekilde her yerde her ağladığında emziriyo ben ise iki dk tutunda mama yapıyım diyorum benim hayatım çok zor kendime acıdım bi anOlsun ac kalmasinda bir dahakine insallah verirsin ilkler malesef boyle oluyo
- 26 Mart 2019
- 320
- 159
- 23
- 27
O tecrubeli canim baksana oglu senin kocan ikinci bebekte emzirirsin merak etme benim se kizim 7 aylik ve 6 kiloydu hic gelismiyodu 1 yasindan sonra gurbuz bi cocuk oldu sabret bu gunlerde gecicekHayırlısı olsun ama çok küçük kaldı 4 aylık oldu sanki 2 aylık bebek gelismiyohep gözümde küçük en tuhafida ne biliyomusun ben hamile kaldım 1 aylıktı yeni hamileydim kayinvalidem de hamile kadı benim kızım onun oğlu oldu aralarında 20 gün var o bebeğini her gün her saat değişik şekilde her yerde her ağladığında emziriyo ben ise iki dk tutunda mama yapıyım diyorum benim hayatım çok zor kendime acıdım bi an
- 5 Mart 2019
- 1.709
- 8.611
- 108
Oncelikle sutum yok sutum yetmiyo lafini etmiceksin. Butun yenmesi gerekenler soylenmis mesajlarin hepsini okuyamadkm ama. Bence en onemlisi pozitif olmak. Bol bol emzirmek bebeginle ten temasi. Emmese bile memende gogsunde tut onu. Sev oksa bolca. Bi de once meme sonra mama ver canjm. sütün nasil bollasacak goruceksin insallah. Asiri gazliysa bebegin kolik olabilir sen ne yesen gaz yapar. Bikac ay gazi cekiceksin. Ama soguk hicbisey yiyip icme ayaklarini kendini usutme sicak tut. Bakliyat yeme. Ozellkle sana gaz yaoan bi yiyecek varsa onu da kes.
Ayyy içime sur serptin hatta bosaltinO tecrubeli canim baksana oglu senin kocan ikinci bebekte emzirirsin merak etme benim se kizim 7 aylik ve 6 kiloydu hic gelismiyodu 1 yasindan sonra gurbuz bi cocuk oldu sabret bu gunlerde gecicek
- 26 Mart 2019
- 320
- 159
- 23
- 27
Bana da hep soyluyolardi ay sen emzirmedinmi sutunmu yoktu bu cocuga bakamiyosun falan ama simdi noldu benim kizim hepsinden toplu insan kınadigini yasamadan olmez sabret koseye cekil ve onlarin sonunu bekleAyyy içime sur serptin hatta bosaltin
- 23 Aralık 2018
- 36
- 9
- 16
- 44
lactamil çayı var senin içmen sütünü arttıracaktır i sütün az ize aptamil 1 numara verebilirisnMeyve suyu bire bir yapiyo bide ben yas maya yada toz maya meyve suyuna atardim icerdim sutu olmayan ben bir gogsumu verirken digeri ayagimi islatiyodu sutten