- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.215
-
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
37 günlük bebeğim küvözde birkaç güne çıkacak. Sütümü artırmam gerekiyor.Şu an ne kadarlık oldunux
Sütün yetip yetmediğini bebişin aylık kilo takibinden yapıyorlar. Bence sağıp strese girmeyin. İçiniz rahat etmiyorsa sizi takip eden sağlık ocağına haftalık gidip tarttırın bebeğinizi. Ayrıca uzmanlar hep der sütü yediğiniz içtiğiniz değil, bol su, bol dinlenme, bol moral artırır diye.bebek kilo alıyorsa sütün ne kadar sağıldığının bir önemi Yok diye düşünüyorumDoğum sonrası sütüm hemen geldi hatta yirmi gün falan olmuşken sütüm baya fazla gelmeye başlamıştı ama şu an sağdığımda 60 CC falan çıkıyor iki göğüsten toplam ve bebeğime yetmiyor ne yapabilirim artması için yeni anneler bebekleriniz kaç CC içiyor sütünüz ne kadar geliyor çok mu az benimki acaba?
Mama vermeye başladı hemşireler kilo alımı doğumdan bu yana 750 Gram aldıSütün yetip yetmediğini bebişin aylık kilo takibinden yapıyorlar. Bence sağıp strese girmeyin. İçiniz rahat etmiyorsa sizi takip eden sağlık ocağına haftalık gidip tarttırın bebeğinizi. Ayrıca uzmanlar hep der sütü yediğiniz içtiğiniz değil, bol su, bol dinlenme, bol moral artırır diye.bebek kilo alıyorsa sütün ne kadar sağıldığının bir önemi Yok diye düşünüyorum
Dere otu ve boza canım cok iyi getiriyo sütü37 günlük bebeğim küvözde birkaç güne çıkacak. Sütümü artırmam gerekiyor.
emzırdıkce artıyor ve asla sutum yetmıyor demeyın sutum bol ve artıyor deyın dedıkce ınandıkca emzırdıkce artıyorDoğum sonrası sütüm hemen geldi hatta yirmi gün falan olmuşken sütüm baya fazla gelmeye başlamıştı ama şu an sağdığımda 60 CC falan çıkıyor iki göğüsten toplam ve bebeğime yetmiyor ne yapabilirim artması için yeni anneler bebekleriniz kaç CC içiyor sütünüz ne kadar geliyor çok mu az benimki acaba?
Bestlak diye bir damla var canım kullan onu sanki çeşmeyi acmissinda süt akıyor gibi geliyor. Ben sadece 1 ay kullandım şuan maşallah diyeyim hala o zaman ki gibi süt geliyor. Oğlum yedi aylık fakat sütüm yettiği için düzenli öğün olarak mama vermiyorum çok mecbur kalmazsamDoğum sonrası sütüm hemen geldi hatta yirmi gün falan olmuşken sütüm baya fazla gelmeye başlamıştı ama şu an sağdığımda 60 CC falan çıkıyor iki göğüsten toplam ve bebeğime yetmiyor ne yapabilirim artması için yeni anneler bebekleriniz kaç CC içiyor sütünüz ne kadar geliyor çok mu az benimki acaba?
ÇEVirme çorba varya yoğurtlu ondan bol bol yeDoğum sonrası sütüm hemen geldi hatta yirmi gün falan olmuşken sütüm baya fazla gelmeye başlamıştı ama şu an sağdığımda 60 CC falan çıkıyor iki göğüsten toplam ve bebeğime yetmiyor ne yapabilirim artması için yeni anneler bebekleriniz kaç CC içiyor sütünüz ne kadar geliyor çok mu az benimki acaba?
Doğum sonrası sütüm hemen geldi hatta yirmi gün falan olmuşken sütüm baya fazla gelmeye başlamıştı ama şu an sağdığımda 60 CC falan çıkıyor iki göğüsten toplam ve bebeğime yetmiyor ne yapabilirim artması için yeni anneler bebekleriniz kaç CC içiyor sütünüz ne kadar geliyor çok mu az benimki acaba?
Galactago damlayı kullanmıstım. Bira mayası özü kullandım, Efes'in fabrıkasından özünu tanıdık vasıtasıyla aldık.37 günlük bebeğim küvözde birkaç güne çıkacak. Sütümü artırmam gerekiyor.