- 31 Ağustos 2023
- 127
- 34
- 28
- Konu Sahibi Cigupukule
Merhaba kızlar, başlıktan da anladığınız üzere şüphelerim var yardımcı olun lütfen. Kızım 2 aylık yeni doldurdu ayını ve ben sürekli altı temizse falan her ağladığında veya uyku öncesi veya uykudan uyanınca meme veriyorum. Kızım da kendi itene kdar vermeye devam ediyorum. Her öğünde bir göğüs verdim hep fakat sanki artık iki göğüs anca yetiyor gibi oldu. Doğumumun ilk zamanlarında sütü sağıp veriyordum biberonla o yüzden kaç cc içiyor biliyordum 60-70 cc kadar ilk ayında her öğünde. Uzun zamandır sağım yapmadığım için bu akşam sütümü sağdım ve şok oldum aradan 1 ay geçti kızım 2 aylık oldu ve benim bir göğüsten yalnızca 40-50cc süt çıktı. Neyse moralimi bozmayayım rutine devam belki yetiyordur ona diye takmayayım dedim. Gece ağladı emzirdim yatırayım dedim (yine kendisi itene kadar bekledim verdim memeyi ) huzursuz gibime geldi dalamadı uykuya falan gidip biberonla bu sağdığım sütten verdim ve 70cc daha içti. Şok oldum ya bu kız nasıl içip yatıyordu aç mı yatıyordu ama ağlamıyor hiç ve ben hep meme verdim. Arttırıcı çay içiyorum su içiyorum revaniler fındıklar cevizler vs vs. Ve ben yetiyor sanıyordum bez sayısı da okey 4 tane 5 tane ıslatıyor. Buna benzer bir durum yaşayan varsa lütfen yardımcı olun