sütüm yetiyor mu?

venus67

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
404
12
318
İstanbul
Arkadaşlar bebğim her saat emmek istiyor yani ellerini sürekli emiyor 22 kasımda 3 aylık olacak gece gelen sütüm 2 saatte 120 yada 130 cc gündüz daha çok geliyor sizce hakikaten oymuyormu ıslak bez sürekli ıslak zaten kuru hiç almıyorum kilosu da oldukça iyi ee ne istiyor lütfen sizlerin kaç c geliyor hep emmek istiyo süt bitincede kızıyor ama gazını çıkartmak için omzuma aldığımda susuyor her şey normal ama ellerini sürekli emiyor ve yanda meme arıyor bazen dolapta sütlerim var vereyimmi ekstra verincede kusuyo bazen ne yapayım ben lütfen bişi diyin kaç cc gerekiyo bebeğim için sizlerin ne kadar geliyo

Arkadaşlar bebğim her saat emmek istiyor yani ellerini sürekli emiyor 22 kasımda 3 aylık olacak gece gelen sütüm 2 saatte 120 yada 130 cc gündüz daha çok geliyor sizce hakikaten oymuyormu ıslak bez sürekli ıslak zaten kuru hiç almıyorum kilosu da oldukça iyi ee ne istiyor lütfen sizlerin kaç c geliyor hep emmek istiyo süt bitincede kızıyor ama gazını çıkartmak için omzuma aldığımda susuyor her şey normal ama ellerini sürekli emiyor ve yanda meme arıyor bazen dolapta sütlerim var vereyimmi ekstra verincede kusuyo bazen ne yapayım ben lütfen bişi diyin kaç cc gerekiyo bebeğim için sizlerin ne kadar geliyo

ne güzel cnm emmek istio işte hepp :nazar:

Canım bütün samimiyetimle sana söylüyorum bebeğin doyuyor elini emmek istemesi onun kendini tatmin etmesi daha 3 aylık ve emmek onun için hersey demek benimde suan 3 aylık bı kızım var elini emmeye çalışıyor ama ben elini emmesini istemiyorum ve alıp emziriyorum oynuyorum oyalıyorum . Dr larda söylüyor bebeğin aylık kilo alımı iyiyse ve cis yapımı normalse bebeğiniz doyuyordur diye. Aklından şutum yetiyormu düşüncesini çıkar bişeylere çok kafayı takınca öyle oluyo bol sıvı al su için bol bol uykuna dikkat et ve stres yapma bol emmeli günler cnm

canım benim kız da 3 aylık.hem emziriyorum hem mama yiyor.bide üstüne ellerini emmeye devam ediyor:))) artık ellerini keşfetti sürekli emiyo bide uykuya geçerken hiç şaşmaz elleerini yani eldivenlerini :)) emiyo öylle uyuyo.normal yani bence açlıkla alakası yoktur.

canım bence hiç ölçmeye kalkma sütünü kafaya taktıkça daha da azalıyo bunu bizzat yaşamış biri olarak söylüyorum ki bence 2 saatte 120 cc gayet iyi.bu arada bebek süt sağma makinasından daha fazla çeker emerken bunu da hesap et.önceki mesajımda da yazdım benim sütüm baştan beri az o yüzden mama veriyorum ama gün geliyo ki kızım sadece emerek doyuyo mamaya gerek kalmıyo.artık yediklerimden mi yoksa moralden rahatlıktan mı bilmem bazen gayet yeterli geliyo sütüm.lafı uzattım ama şunu da söyleyeyim ben makinayla 2 saatte sağmayla 2 göğsümden anca 60 cc süt sağan biriyim.hatta moralim bozuldukça inat etttikçe daha da az sağmaya başlamıştım sonra vazgeçtim ölçmeyi şimdi öyle rahatım ki.sen de üzülme lütfen artık biraz rahatlamaya çalış

Back