- 17 Ekim 2009
- 493
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım arkadaşın dediği doğru herkes kısmet kadar emer ...üzme canını topiğimizde doğumundan beri nerdeyse emmeyen bebekelrde var....2 yaşına kadar emen bebekte vardır....kısmeti öyle imiş..kızlar çok üzgünüm.bugün lina'nın kontrolu vardı.kilo almamış.mama takviyesi başlıyoruz çok üzgünüm.ek gıdalara başladık ikinci haftamız.sizin bebişler nasıl?uzun zamandır giremiyordum.iyişallah hasta filan yoktur.öpüyorum bebişleri:roflolsenağlama
canım arkadaşın dediği doğru herkes kısmet kadar emer ...üzme canını topiğimizde doğumundan beri nerdeyse emmeyen bebekelrde var....2 yaşına kadar emen bebekte vardır....kısmeti öyle imiş..
şimdiki mamalar gerçekten anne sütü gibi keçi sütüne dönebilirsin emmeyi bıurakma emzir devam et...keçi sütüde verebilirsin...
ayrıca sen neler veriyorsun demişsin arkadaşa doktorun sana bir liste vertmedimi neler vermen gerektiği ile ilgili hem ne kadar kilo almış bu ay....bunlarıda yazarsan....hem 4 ay oldu yani benim kardeşimde 3 ay emmiş sonra direk inek sütü vermiş annem turp gibi dayanıklı bağışıklığı da gayet yerinde helal edecek kadar emzirdin ya bunada şükür et....
hadi bakalım sende başladı asıl serüven şimdi araştırmaya geç en iyi ne verebilirsin.en besleyici en bağışıklığı sağlam geliştiren ne olabilir....
kolay gelsin tatlım...