Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm arkadaşlar benim 51 günlük bir bebeğim var bu güne kadar sütüm bembeyaz ve çok yağlı geliyordu sütümü sağıyorum fakat son bikaç gündür rakı beyazı gibi sulu gibi ve yağsız yani duru süt geliyor bebeğim eskisi kadar hızlı kg almıyor sizce neden ?
oğlum doğduğunda benimde sütüm yağlı ve beyazdı canım. ama benim sütümde duru bir hal aldı sanki suyla karıştırılmış gibi. dr.umuzla görüşmüştüm kilo takibi yapalım demişti. ama benim oğlumun biraz iştah sorunu da vardı.(hala da var) mama takviyesi önermişti. mama alırken eczacı bayanla bu konuyu konuşmuştum. anne sütünün değerini arttıran toz halinde mama gibi bişey varmışyada sütünün içine 1 ölçek mama koy demişti. ama dr.unla görüş evt derse verelim demişti. ben gerek duymadım sonuçta anne sütü duru da olsa yararlı oğluma. zaten mama takviyeside yapıyorum.
mamayı hiç bir doktor önermiyor anne sütüyle karıştırılmasını,şaşırdım açıkçası.bebeğe çok ağır gelir sakın yapmayın böyle şeyler kızlar.. mirisacım seninle görüşemedik dün kusura bakma ben doktoruma sorduğumda vucut bebeğin ihtiyacına göre sütünü kendi belirler demişti ve buna takılmamamı önermişti..inan anne sütünü alması en mantıklısı sakın aklına yetmiyor gibi şeyler getirme..
canım benimde sana ufak bi tavsiyem olabilir, sıcakta biraz zor olur belki ama kendine şöle tereyağlı güzel bi bulgur pilavı yap onu ye, benim sütüme faydası oluyor.
mamayı hiç bir doktor önermiyor anne sütüyle karıştırılmasını,şaşırdım açıkçası.bebeğe çok ağır gelir sakın yapmayın böyle şeyler kızlar.. mirisacım seninle görüşemedik dün kusura bakma ben doktoruma sorduğumda vucut bebeğin ihtiyacına göre sütünü kendi belirler demişti ve buna takılmamamı önermişti..inan anne sütünü alması en mantıklısı sakın aklına yetmiyor gibi şeyler getirme..
anladım canım eczacıya sorduğunu ama bu tarz şeyler doktora sorulmadan önerilmez.. Allah korusun bebeğin midesi ne kadarki ters tepki yapacaktır.. en basitinden ağır gelecektir..
eczacı bayan da dr.unla görüş dedi zaten ama ben sütle mama karıştırma fikrini iyi bulmadığım için dr.umla görüşmedim. sütü ve mamayı ayrı ayrı veriyorum.
teşekkür ederim arkadaşlar 2 gündür yemek yemeye başladım hem sütüm arttı hemde renki yerine geldi fakat hala yağsız görünüyor neyse dediğiniz gibi en kötüsü bile olsa anne sütü diyorum bende..saruboceqcim evet görüşemedik ama ben senin yoğun olduğunu düşünüyorum sorun değil allah nasip eder canım öpüyorum tekrar teşekkürler