• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları sütüm var ama bebeğim kilo almıyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

pxixrxixl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2006
144
1
96
46
Uşak
çok üzgünüm sütüm var fışkırıyor adeta gögüslerimden bi göğüsten sağdığımda 80 cc ye kadar çıkıyo ama kızım doymıyo 23 günlük olana kadar çok güzel kilo aldı sonra birden bire durdu sanki 38 günlüğüz hala sarılık var benim sütüm sarılık yapıyormuş bide idrar yolları iltahabı geçirdik antibiyotik kullandı kızım:((

mama takviyesine başladık önce emziriyorum sonra mama veriyorum . sütün miktarından çok niteliği önemliymiş benim sütüm süper light kalorisi düşük olduğu için tok tutmuyor ve kilo alamıyo bunun için çok üzülüyorum sütün yağ oranını artırmak için n yapılabilir bileniniz var mı bebişim aç kalıyor ben emzirince bu nasıl berbat bi duygu anlatamam:Saruboceq:

canım allah kolaylık versin bende bebegimi 7 ay emzirebildim şimdi 1 yaş 2 aylık benimde sütüm çoktu ama emmedi. bence sıksık emzir internetten araştır başka siteleride sütün kalitesini arttırmak için neler yapılması gerektiğini doktorunla görüş birde.a.s.

et yemen gerekli.Biftek pişir böyle domates biber ve kekikle yağ tuz sadece.yanında da bol yeşil salata.bunu haftada 2-3 kere ye.ayrıca sütlaç yap.onu da her akşam ye.vitamalt diye bi içecek var.ondan iç.benimde sütüm azdı ama ilik gibiydi.doktor çok yağlı sütün var derdi.Bebeğim o yüzden çok kilo almıştı.ınşallah dediklerim işine yarar dene mutlaka

canım light süt olur mu hiç anne sütünde.doktor mu söyledi yoksa sen mi öyle olduğunu düşünüyosun.
doyurmamaya gelince.tecrübeli bir anne olarak emzirme şeklinle alakalı olduğunu düşünüyorum.anne sütünün ilk kısmı daha çok su içerir.emdikçe esas yoğun ve doyurucu kısımlar ardından gelir.en doyurucu kısım ise en sondaki kısımdır.bu yüzden göğsünün birindeki süt tamamen bitmeden diğer göğsüne geçme derim.mesela bebişin göğsünün birini bitiremeden yoruldu ve bıraktı.yarım saat sonra yine aynı göğsünden devam edeceksin.
bir de böyle dene bakalım doyacak mı bebişin.öptüm canım...

Back